Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Red]
ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Red]
ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Red]
ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Red]

1 / 4

ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Red]

(1 anmeldelse)
890 kr
One 2 Mini RGB Pure White er nå utgitt i 2020-utgaven og et godt tastatur vil bli enda bedre. Den nye 2020-versjonen er forbedret LED-belysning i mellomrom, bedre PCB-kort og også firmware er skrevet om for en bedre spill- og skrivefølelse. Samm
Les mer

One 2 Mini RGB Pure White er nå utgitt i 2020-utgaven og et godt tastatur vil bli enda bedre. Den nye 2020-versjonen er forbedret LED-belysning i mellomrom, bedre PCB-kort og også firmware er skrevet om for en bedre spill- og skrivefølelse.

Sammendrag:
- 60 % formfaktor, lett vekt og ekstremt bærbar
- Cherry MX Switch
- Alle Ducky One 2 Mini kommer med 10 ekstra PBT-dobbeltskudd-fargede tastaturer (tilfeldig farge)
- Avtakbar USB Type-C-kabel
- 3 nivåer med justerbare føtter
Helt ny RGB-bakgrunnsbelysningsmodus
- Ducky Macro 2.0 - den kraftigste maskinvaren på markedet

10 ekstra fargerike PBT-dobbeltskudd (tilfeldig farge)

Ducky lanserer nytt tastatur med 60 % formfaktor og gir deg Ducky One 2 Mini. Den nye designen har en tilsvarende slank ramme som forgjengerne, men i tillegg til å være betydelig mindre, har rammen til Ducky One 2 Mini to farger for å matche alle slags fargetyper av keycaps.


Sømløse PBT Double-Shot-taster
For å skille seg ut fra mengden har Ducky valgt sømløse PBT-dobbeltskudd-taster. Den er designet og konstruert på en måte som gir brukeren den beste holdbarheten og skriveopplevelsen. Det er også mange farger å velge mellom!

Cherry MX-bryter
Cherry MX-svitsjer har en levetid på over 50 millioner trykk. Den standardiserte korsformede utformingen gjør at brukeren enkelt kan bytte tastatur. Ducky gir også tilgang til sjeldne brytere.

Avtakbar USB Type-C-kabel
Den avtakbare USB Type-C-kabelen gjør det lettere for brukeren å enkelt flytte og koble til Ducky hvor som helst. Med USB HID på høyeste frekvens på 1000Hz betyr det at tastaturet sender inngangssignaler til PC-en din 1000 ganger i sekundet. Denne funksjonen minimerer forsinkelsen når alle tastene trykkes samtidig og signalene mottas av datamaskinen.

Identifikasjon

EAN 4710578296502
Produsentens artikkelnummer DKON2061ST-RFIPDWWT1
S

Solfrid

For 2 måneder siden

Kjøpt til min sønn i gave. Han var veldig fornøyd og det innfridde forventningene hans

Ja, jeg anbefaler denne varen