Norton 360 Deluxe 50GB PC Cloud Backup

Norton 360 Deluxe 50GB PC Cloud Backup
Tips en venn
199 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • For 5 enhet
 • Beskyttelse mot nettrusler
 • Enhetssikkerhet
 • Smart brannmur for PC-er, (Brannmur for Mac-er)
 • Password Manager
 • Virus Protection Promise (2)
 • 50GB PC Cloud Backup
 • Secure VPN: 5 enhet
 • SafeCam (1)

Alt-i-ett-beskyttelse av privatlivet på nettet og tilkoblede enheter


 Produktfordele


·         Enhetssikkerhet: Sanntidsbeskyttelse for 5 1 PC-er, Mac®-er eller mobilenheter mot løsepengevirus, virus, spionprogrammer, nettfisking og andre Internett-trusler.


·         Secure VPN: Få tilgang til favorittappene og -nettstedene dine når du kobler til Wi-Fi hjemme eller på farten, med trygghet om kryptering i bankklasse.


·         Password Manager: Verktøy for enkel og sikker generering, lagring og behandling av passord, kredittkortinformasjon og annen brukerinformasjon på Internett.


·         Sikkerhetskopiering i skyen for PC-er1,3: 50 GB med nettbasert lagring der du kan lagre viktige filer og dokumenter som et forebyggende tiltak mot datatap på grunn av harddiskfeil, stjålne enheter og til og med løsepengevirus.


·         SafeCam1 Varsler deg øyeblikkelig ved ethvert forsøk på å få tilgang til webkameraet og bidrar til å blokkere uautorisert tilgang til kameraet.


·         Beskyttelse mot nettrusler: Avansert sikkerhet bidrar til å beskytte den private og økonomiske informasjonen din når du surfer på nettet


·         Smart brannmur for PC-er eller Brannmur for Mac-er: Overvåker kommunikasjon mellom datamaskinen din og andre datamaskiner og bidrar til å blokkere uautorisert trafikk.


·         Virus Protection Promise: Fra det øyeblikket du abonnerer, vil en Norton-ekspert være tilgjengelig for å hjelpe deg med å holde enhetene virusfrie eller du får pengene tilbake2


·         BRUKERSTØTTE: via telefon eller nettpratNettrusler er i stadig utvikling. Det er ikke bare virus som infiserer stasjonære PC-er lenger. Nettrusler er i stadig forandring, så både personvernet ditt og den private og økonomiske informasjonen på enhetene dine kan være risikoutsatt. Derfor utvikler Norton seg også. Flere lag av beskyttelse mot eksisterende og nye nettrusler i dagens tilkoblede verden ? i én enkelt løsning. 


Få avansert beskyttelse av PC-er, Mac®-er, iOS- eller Android™-enheter mot virus, nettfisking og andre nettrusler. I tillegg tilbyr Norton Secure VPN kryptering i bankklasse for å gjøre informasjonen du sender og mottar på Wi-Fi-tilkoblinger, sikrere. Det kan også bidra til å forhindre at bedrifter sporer dine nettaktiviteter eller plasseringer. Få tilgang til innhold på favorittnettstedene og i favorittappene dine like trygt som om du var hjemme.


Norton Password Manager gir deg verktøyene du trenger for å generere og lagre alle dine passord, kredittkortdetaljer og andre sensitive opplysninger på nettet. Norton Cloud Backup for PC-er hjelper deg med å lagre viktige filer på en sikrere måte ? alt fra dokumenter og familiebilder til økonomiske data – som et forebyggende tiltak mot tap av data på grunn av harddiskfeil, stjålne enheter eller til og med løsepengevirus. Norton Safecam for PC-er varsler og hjelper deg med å blokkere nettkriminelle, slik at de ikke får tilgang til webkameraet uten ditt samtykke. Foreldrestyring tilbyr brukervennlige verktøy som lar deg angi grenser for skjermtid, blokkere uegnede nettsteder eller overvåker søkeord og aktivitetshistorikk, slik at barna dine kan navigere tryggere i den tilkoblede verdenen. 


Norton 360. Brukervennlig beskyttelse for enheter, personvern på nettet og mer. Alt i én enkelt løsning.Informasjon om abonnementet


 • Den kontinuerlige beskyttelsen fornyes automatisk hvert år4
 • Registrering og aktivering på Internett
 • Kredittkort eller PayPal kreves for aktivering og bruk4

1. Funksjonene i Norton Cloud Backup er bare tilgjengelige i Windows.


Funksjonene i Norton SafeCam er bare tilgjengelige i Windows.


2. Virus Protection Promise: For å kvalifisere deg for Virus Protection Promise må du ha et kvalifiserende Norton-abonnement. Hvis du ikke har Small Business, er det også en forutsetning at du har kjøpt, fornyet eller oppgradert dette Norton-abonnementet direkte fra NortonLifeLock, eller at du har aktivert automatisk fornying hos NortonLifeLock. Hvis Norton ikke kan fjerne viruset fra enheten, kan du få refusjon basert på den faktiske prisen du betalte for den gjeldende abonnementsperioden for det kvalifiserende Norton-abonnementet. Hvis du har kjøpt en pakke (et kvalifiserende Norton-abonnement kjøpt sammen med et annet Norton-produkt), vil refusjonen begrenses til produsentens foreslåtte utsalgspris på det kvalifiserende Norton-abonnementet for den gjeldende perioden. Refusjonen får ikke overskride totalprisen du har betalt for pakken. Hvis pakken du kjøpte inneholder et kvalifiserende Norton-abonnement med et produkt som ikke er fra Norton, vil refusjonen begrenses til produsentens foreslåtte utsalgspris på Norton-abonnementet for den gjeldende perioden. Refusjonen får ikke overskride totalprisen du har betalt for pakken. Eventuelle refusjoner vil være prisen fratrukket eventuelle rabatter og mottatte refusjoner, samt eventuelle fraktkostnader, ekspedisjonsgebyr og gjeldende avgifter, unntatt i visse stater og land der fraktkostnader, ekspedisjonsgebyr og avgifter er refunderbare. Refusjonen gjelder ikke for eventuelle skader som har oppstått som et resultat av virus. Se Norton.com/guarantee for mer informasjon, inkludert kvalifiserende Norton-abonnementer.                            


3. Krever at enheten har Internett-tilkobling og at den er slått på.                            


4. BETALINGSMETODE ER OBLIGATORISK FOR ETTÅRIGE FORHÅNDSBETALTE ABONNEMENTER: Du kjøper et løpende abonnement som fornyes automatisk etter det første året. For å aktivere det, må du registrere deg på nettet og oppgi faktureringsinformasjonen. Prisen som betales i dag, gjelder for det første året av abonnementet. Det fornyes automatisk og faktureres til gjeldende fornyelsespris, som finnes på norton.com/pricing. Prisen kan endres, men vi vil alltid varsle deg via e-post på forhånd.                            


*Funksjonene i Norton Foreldrestyring støttes ikke på Mac.


Systemkrav


Norton 360 støtter Windows™-maskiner, Mac®-maskiner, Android- og iOS-enheter. Det er mulig at ikke alle funksjoner er tilgjengelige på alle plattformer. Norton Foreldrestyring, Norton Cloud Backup og Norton SafeCam støttes for øyeblikket ikke på Mac OS.


Windows®-operativsystemer


 • Microsoft® Windows® 10 (alle versjoner), unntatt Windows 10 S.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner). Enkelte beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelig på Windows 8-startskjermens nettleser.
 • Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere.

Mac®-operativsystemer


 • Den gjeldende versjonen og de to tidligere versjonene av Mac® OS.
 • Funksjoner som ikke støttes: Norton Foreldrestyring, Norton Cloud Backup og Norton SafeCam.

Android-operativsystemer


 • Android 6.0 eller nyere. Må ha Google Play-appen installert.

Automatisk søk for apper på Google Play støttes på Android 4.1 eller nyere, bortsett fra Samsung-enheter. Samsung-enheter som kjører Android 4.2 eller nyere, støttes. I de eldre versjonene av Android må man bruke «Del»-funksjonen i Google Play for å søke gjennom apper på Google Play.


iOS-operativsystemer


iPhone- eller iPad-enheter som har den gjeldende versjonen og de to tidligere versjonene av Apple iOS


Tilgjengelig for Windows®-datamaskiner, Mac®-er, iOS- og Android-enheter:


Norton Secure VPN er kompatibelt med PC-er, Mac®-er, Android-smarttelefoner og -nettbrett, iPad- og iPhone-enheter. Norton WiFi Privacy kan brukes på det angitte antallet enheter og med ubegrenset funksjonalitet i abonnementsperioden.


Windows®:


 • Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)
 • Microsoft Windows 10 (alle versjoner), unntatt Windows 10S
 • Mac®
 • Den gjeldende versjonen og de to tidligere versjonene av Mac OS

Apple® iOS:


 • iPhone eller iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to tidligere versjonene av Apple iOS

Android:


 4.4 eller nyere – Google Play må være installert

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 7 Gjennomsnittsvurdering: 4,6
71%
14%
14%
0%
0%

Denne anmeldelsen er basert på at jeg deltok i ett testprogram for the insiders. Det var lett å installere Norton 360. La den bare inn påpc'n men jeg har vært kjempefornøyd med programmet. Jeg anbefaler Norton 360 til andre.

Sikkerhet på en enkel måte

Jeg deltar i et testprogram for The Insiders.
Har installert Norton 360 på mobil, nettbrett og PC, og på PC til barna. Det var enkelt å installere og sette opp de ulike funksjonene. - på en pc hvor jeg hadde brukt et annet antivirusprogram tidligere var det litt utfordring med å klare å laste ned og installere før jeg fikk avinstallert og slettet alle spor av det forrige (antagelig fordi dette andre programmet ikke ønsket konkurranse).

Jeg er veldig godt fornøyd med hvor enkelt det var å installere, og sette opp de forskjellige funksjonene. Passordmanager og sikkerhetskopi i skyen er praktisk og sikkert. Foreldrekontroll fungerer også bra. Man kan ikke gardere seg 100%, men dette er en god hjelp for å redusere uønskede treff ved søk på internett etc. Anbefales

Denne anmeldese er bassert på at jeg deltok i et testprogram for The Insiders.
Jeg er veldig godt fornøyd med denne pakken jeg testet. Installeringen var lett og enkel å følge, men for meg med en eldre maskin tok det veldig lang tid. Ellers er progammene i pakken veldig bra. Men hadde kanskje ventet at programmene skulle finne mere trusler på maskinen min enn de gjorde. Men føler meg beskyttet nå

Ja, I recommend this product

Denne anmeldelsen er basert på at jeg deltok i et testprogram for The Insiders. Installasjon gikk kjapt og greit, og brukergrensesnittet er oversiktlig og pent. For de med barn kan det være spesielt verdifullt å ha innebygget beskyttelse for upassende nettsider og begrensning av skjermtid. Dersom et barn blir stoppet vil foreldre bli varslet om dette, veldig bra. Programmet installert bruker ca 1.5 gigabyte med minne, så for svakere datamaskiner vil dette blir ganske krevende. Flerlagsbeskyttelse er viktig i disse dager, kun antivirus alene er absolutt ikke nok, så dette er bra er inkludert. VPN og Norton Family samt passord manager (beskyttelse for barn) skulle vært tilvalg når man installerte, i stedet for at dette måtte installeres i etterkant som en egen installasjon. VPN ville dessverre ikke fungere, internett tilgangen bare falt helt ut. Dette trekker jeg en stjerne for. Alt i alt et brukbart produkt, som kun skulle hatt litt optimalisering og bugfiks.

Denne anmeldelsen er basert på at jeg deltar i et testprogram for The Insiders. Installerte i går, det var kjempe lett akkurat som det stod i brevet jeg fikk med. Installerte både på min PC og mobil, kjempe fornøyd. En super bra produkt.

Denne anmeldelsen er basert på at jeg deltok i et testprogram for The Insiders. Jeg har bare brukt McAfee antivirusprogram tidligere, så jeg ble positivt overrasket når jeg byttet til Norton 360. Jeg synes nedlastningsprosessen gikk kjappt, og alt var tydelig forklart. Jeg merker nesten ikke noe til det, da det ikke lager noe lyd, og jeg får bare beskjed når Norton 360 har beskyttet meg mot virus. Jeg er veldig happy med produktet, og vil anbefale det videre!

Denne anmeldelsen er basert på at jeg deltok i et testprogram for The Insiders. Jeg er heldig som har fått testet dette antivirusprogrammet mot min ærlige mening. Som mamma for to barn er Norton 360 midt i blinken da det tilbyr et foreldreverktøy som hjelper barna med å utforske internett tryggere, i tillegg til SafeCam som varsler meg umiddelbart om noen prøver å få tilgang til webcamera uten at jeg har godkjent det. Jeg følger meg mye tryggere nå, og jeg vil derfor anbefale dette på det sterkeste.

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 127 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 86 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 63 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »