Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

JBL Tune 750BTNC Black
JBL Tune 750BTNC Black
JBL Tune 750BTNC Black
JBL Tune 750BTNC Black
JBL Tune 750BTNC Black
JBL Tune 750BTNC Black
JBL Tune 750BTNC Black
JBL Tune 750BTNC Black

1 / 8

JBL Tune 750BTNC Black

(109 anmeldelser)
549 kr

-58%

Rek pris. 1299 kr
Din musikk, uten støy JBL TUNE 750BTNC trådløse hodetelefoner med aktiv støyredusering og kraftig JBL Pure Bass-lyd for en altoppslukende lydopplevelse. Utformet i lett materiale som dekker øret og sørger for maksimal komfort og lydkvalitet. Hodet
Les mer

Din musikk, uten støy
JBL TUNE 750BTNC trådløse hodetelefoner med aktiv støyredusering og kraftig JBL Pure Bass-lyd for en altoppslukende lydopplevelse. Utformet i lett materiale som dekker øret og sørger for maksimal komfort og lydkvalitet. Hodetelefonene er kompakte og sammenleggbare, og kan lett tas med på reise. Opplading på kun to timer sørger for 15 timers batteritid med støyfri, trådløs avspilling. Hodetelefonene kan kobles til to Bluetooth®-enheter samtidig, og flerpunktsforbindelsen sørger for at du ikke går glipp av et anrop mens du strømmer musikk fra nettbrettet. La musikken fortsette å spille uten stans med den medfølgende, avtagbare lydkabelen, som forlenger støyreduseringskapasiteten med opp til 30 timer. JBL TUNE 750BTNC kommer i forskjellige farger tilpasset din personlige stil.

Active Noise Cancelling
Fokuser på musikken. Steng støyen ute.

JBL Pure Bass-lyd
I over 70 år har JBL konstruert den presise, imponerende lyden som finnes på store arenaer over hele verden. Disse hodetelefonene reproduserer den samme JBL-lyden, og sender ut en bass som både er dyp og kraftig.

Handsfree-anrop & stemmestyring
Du kan enkelt kontrollere lyden, administrere telefonsamtaler og aktivere taleassistenter med knappene på hodetelefonene.

15 T batteritid med BT + NC
2 T ladetid

Flerpunktsforbindelse
Lar deg enkelt skifte fra én Bluetooth®-enhet til en annen. Du bytter for eksempel enkelt fra video på nettbrettet til telefonfunksjonen på mobilen din – slik at du aldri går glipp av et anrop.

Trådløs Bluetooth-strømming
Strøm trådløs lyd av høy kvalitet fra Bluetooth®-enhetene dine – uten rotete kabler.

Lett, sammenleggbar design
Lett, kompakt og sammenleggbar design gjør at disse hodetelefonene alltid er klare til å tas med på reise hvor som helst.

Hva er det i esken?
1 par JBL TUNE 750BTNC Hodetelefoner
Ladekabel
Avtagbar lydkabel
Advarselskort
Garantikort
Sikkerhetsinstruks