JBL Live 650BT Wireless Over-Ear BT NC Black

JBL Live 650BT Wireless Over-Ear BT NC Black
Tips en venn
1990 kr
fra 128 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • JBL Signature Sound
 • Get help from your voice assistant from Google Assistant & Amazon Alexa
 • Press play. Mute distractions
 • Hands-free calls
 • Multi-Point Connection

JBL Live 650BT Wireless Over-Ear BT NC Black


In your world, music is essential, so slip on a pair of JBL LIVE 650BTNC wireless over-ear noise-cancelling headphones and elevate your day. Equipped with powerful 40mm drivers, JBL LIVE650BTNC headphones deliver JBL Signature Sound punctuated with enhanced bass so every track on every playlist pops. And when the music is the only thing that matters, the active Noise-Cancelling technology allows you to block-out ambient sounds so nothing disturbs your groove. Need some help getting through the day? Easily access the Google Assistant or Amazon Alexa with a tap on the ear cup and play your favorite playlist, text your friend or check the weather and much more, without glancing at your phone. But that’s not all. With a cool, lightweight and comfortable design, you’ll enjoy up to 30 hours (20 hours with BT + ANC) of music streaming with 2 hours of recharging time, multi-point connection capabilities and a convenient detachable cable with remote/mic, that lets you play on even when the battery goes off. Rock out uninterrupted with the JBL LIVE650BTNC headphones


JBL Signature Sound
40mm drivers and a sound signature that can be found in the most famous venues all around the world.


Get help from your Voice Assistant
Play your favorite playlist, text your friend, check the weather and much more by simply tapping the ear cup to activate the Google voice assistant or Amazon Alexa. Use the all-new JBL App to easily set your preferred voice assistants


Press play. Mute distractions
Keep the noise away and stay focused on the music with Active Noise Cancelling.Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke JBL
Trådløs true
Høretelefonens design Fullsize
Mikrofon true
Støyforhindring true
Lyd type Stereo
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 10 Gjennomsnittsvurdering: 4,3
50%
30%
20%
0%
0%

JBL Live 650BT Wireless Over-Ear BT NC Black er et veldig bra kjøpt! Kjøpte de for studier og reising, og de har levert på begge områder. Stenger lyden godt ute, og er såpass lette at man neste ikke merker at man har de på! Bra kjøp!

Man finner vel ikke bedre trådløse hodetelefoner med støydemping til denne prisen. Bra lyd og støydempingen er like god som andre dyrere varianter.
Muligens lagd for damer, synes hvertfall de kunne være litt trange, og hadde jeg hatt store ører så hadde de kanskje ikke passet.
Kult svart design, enkelt og elegant. Kunne gjerne kommet med etui i stedet for en enkel pose, jeg reiser ofte med fly og stapper alltid ting i ei veske. Så kanskje de kan bli ødelagt fortere enn om de hadde vært i etui.
JBL Live 650 er helt perfekt egentlig ellers! Absolutt en innertier for reiser, trening og kos!

Har testet høretelefonene et par uker nå og de er virkelig gode på lyd. Både med tanke på musikkopplevelsen og følelsen av å isoleres fra omverdenen pga støyreduseringen. Jeg sliter når jeg skal ringe noen, da må jeg ta de av og koble vekk Bluetooth fordi den jeg snakker med ikke hører noe av det jeg sier. Det er innmari dårlig mikrofon på de. Jeg skal teste ut hvordan det er med ledningen, men da forsvinner jo noe av poenget med å være trådløs igjen. Jeg syns dessverre de er vonde å ha på over tid, både oppe på hodet hvor bøylen treffer og på ørene pga putene som egentlig er myke, men kjenner at det er godt å ta de av etter en lang økt med de på. Jeg er splittet i om jeg vil anbefale de til venner fordi de er så gode musikkmessig eller om jeg heller vil råde de til å kjøpe noe som ikke er vondt å ha på..

Veldig gode hodetelefoner til denne prisen! God kvalitetsfølelse og god lyd. Utmerket integrering av Google assistent om man liker det. Grei noisecancel til tog, buss og fly. Sammenliknet med Sony M2 savner jeg en ambient mode og mulighet for å gradere noisecancelingen. I tillegg var de litt vonde å ha på i 4 timers bruk. Ellers har jeg ikke stort å trekke for. Det jeg ikke trodde jeg skulle sette så stor pris på som jeg gjorde var at man kunne koble til 2 enheter (feks nettbrett og telefon) samtidig! Veldig praktisk. Anbefales!

Disse sitter utrolig godt på! Knallfornøyd med mine JBL Live 650BT!!
Jeg har løpt ute og inne, gått tur og bare vært hjemme, de sitter godt hele tiden. Klemmer ikke på øret, klokka sitter godt.
Jeg er veldig fornøyd med lyden de gir, og ekstra pluss at jeg kan sette egne eq preferanser. Støykanselleringen fungerer akkurat som jeg vil, tommel opp!
God batteritid, lenger enn jeg forventet!
Enkel meny/knappestyring

Jeg har testet disse hodetelefonene i noen dager nå, i hovedsak når jeg er på treningstudioet. Vil ikke si at jeg ble over gjennomsnittet imponert, da jeg har prøvd noen andre hodetelefoner med noise cancelling. Kvaliteten virker veldig bra, og designet er simpelt, men elegant. Lydkvaliteten imponerte meg ikke særlig mye derimot, appen er god, men funksjonene som akustisk, jazz og bass gjorde lyden rar. Bassen var veldig rar når jeg trykket på bass inne i appen (gammeldags bass). For nybegynnere er dette produktet fint, men i dyreste laget. Hvis du vil ha super kvalitet vil jeg gjerne betalt det lille ekstra for testvinnerne innenfor "noise cancelling" hodetelefoner.

Enkelt å bruke! Bra App!

Disse hodetelefonene er de beste hodetelefonene du kommer til å få i denne prisklassen. Jeg har brukt dem en stund nå og har vært veldig imponert over batteri-levetiden! Min favoritt og viktigste bruk for hodetelefoner med støydemping er på fly. jeg må si jeg var veldig imponert over lydkvaliteten og støydempingen. støydempingen er ikke så bra som sonys og bose, men prisen er mye lavere og kvaliteten er for meg meget bra.
Jeg anbefaler disse hodetelefonene for alle som ikke vil bruke alt for mye penger!

Da jeg fikk øretelefonene - ble jeg positivt overrasket og glad. Disse øretelefonene sitter perfekt på øret, og lyden er helt fantastisk. Når jeg setter på musikk får jeg rett og slett bare lyst til å danse. De blokkerer også ut all lyd utenfra. Jeg liker også utrolig godt at man kan brette de sammen. Skal du kjøpe et par kvalitets øretelefoner - er dette uten tvil disse. Rett og slett et lite stykke lykke :) Anbefales

Dette er et veldig bra headset, rett og slett. Til denne prisen får man mye mer enn forventet.

+ Bluetooth - lett å pare med nye enheter. Rekkevidden er super; jeg beveger meg ofte rundt hus og eiendom med telefonen liggende igjen, disse har ennå ikke mistet koblingen. Oppkoblingen mot telefon ved på-skruing er rask og sømløs.

+ Batterilevetid - varer lenge, lader fort.

+ Støydemping - foreløpig veldig fornyøyd. Eier fra før to andre støydempende hodetelefoner/øreplugger. Disse står ikke tilbake for noen av dem.

+ Lydkvalitet - veldig fornøyd. Jeg kan ikke påberope meg å være en ekspert på lydkvalitet, men jeg er iallefall meget happy med det jeg har hørt.

+ Komfort - Sitter godt på hodet. Stort justeringsspenn på bøylen. Fin vekt og myke puter.

Kan ogås nevnes at det er mulig å koble til med kabel (aux følger med), noe jeg vet flere setter pris på.

Anbefales!

Dette er en headset som er laget for mennesker som setter enormt pris på utrolig lydkvalitet, og fantastisk komfort. Det er vanskelig å kunne finne noe negativt om headsettet. Først og fremst er batteritiden utrolig lang som varer i timesvis. Headsettet kobler seg kjapt til alle typer enheter. Den har en strålende lyd og støykansellering, som gjør at man er fokusert i alle typer arbeid i hverdagen. Å bruke Google Assistant eller Alexa er helt problemfritt! I bunn og grunn en fantastisk headset som jeg ville anbefalt til alle jeg kjenner, og til alle som elsker kvalitet.

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 426 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 235 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 128 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »