Jabees Firefly Piano Black - 5.0 BT True Wireless

899 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • Bluetooth 5.0
 • True Wireless-øretelefoner med fantastisk lyd
 • Avansert hurtiglading
 • Talestyrt AI
 • Ambient Sound Mode
 • Perfekt passform
 • Opptil 16 timers avspilling

Jabees Firefly - Avanserte True Wireless - hodetelefoner med ambient lydmodus 

Vær tilstede i to verdener samtidig! Drøm deg bort med din favorittmusikk, samtidig som du er oppmerksom på dine omgivelser når du trenger det! Firefly tilbyr førsteklasses lydkvalitet, ambient lydmodus som filtrerer bort all ekstern ulyd for ekstra sikkerhet under utøvelsen av sport, og er ekstra skånsomme mot dine ører for optimal komfort. 

Med opptil 16 timers avspillingstid, støtte for hurtiglading, samt ubrytelig 5.0-tilkobling leverer Firefly den perfekte hodetelefonen for daglig bruk. 

Firefly har fått fantastiske anmeldelser fra velkjente kilder som Forbes og AppleWorld 

Forbli oppmerksom på omgivelsene 
Studier viser at cirka 8% av fotgjengere som blir utsatt for ulykker er forårsaket av folk som bruker elektronikk. Firefly vil redusere dette antallet med dette spesielle moduset som lar deg oppfatte lyd fra omgivelsene. 
Denne funksjonen filtrerer ekstern lyd gjennom hodetelefonene slik at folk på løpetur, sykelister og pendlere forblir oppmerksomme på sine omgivelser samtidig som de nyter sin favorittmusikk. 

Intuitiv kontroll 
Aktiver ambient lydmoduset (hør omgivelsene): 
Dobbelttrykk på den høyre MF (multifunksjons)-knappen 
Høy volumet: Hold inne den høyre knappen. 
Senk volumet: Hold inne den venstre knappen
Neste sang: Hold inne den venstre MF-knappen i to sekunder. 
Svar på innkommende samtale: Trykk på den høyre MF-knappen. 
Automatisk tilkobling: Ta ut Firefly fra ladestasjonene og de kommer automatisk til å koble seg til din parkoblede enhet på bare noen sekunder. 

Hold deg tilkoblet hele dagen 
Takket være ladestasjonen får du strøm i 15 timer. Perfekt for deg som vil nyte musikk å svare på handsfree-samtaler hele dagen! 

I motsetning til andre trådløse hodetelefoner har Jabees jobbet hardt, sammen med leverandører og spesialister for å utvikle et høytytende og høyteknologisk batteri av høyeste kvalitet. Etter bare 10 minutters lading kan du nyte opptil to timers avspillingstid, og etter cirka 30 minutters lading kan du spille av musikk i opptil fire timer. 

Talestyrbar AI 
Firefly er kompatibel med Siri og Google Asisstant. Det lar deg få raskt tilgang til dine "personlige assistenter" raskt og enkelt, via ett knappetrykk. Få all informasjon som du trenger direkte til ørene. Du kan for eksempel planlegge en helgetur med dine venner helt handsfree! Få kontakt med Siri eller Google Assistant med et enkelt knappetrykk for å se helgens kommende vær og høre hvem av dine venner som har fri og tid til å sees! 

Laget for optimal og sikker passform 
Sykle, klatre, tren styrke eller gå på tur uten frykt for å miste hodetelefonene. Med mer enn 14 års erfaring i bagasjen har Jabees laget de aller beste øretelefonene for den best mulige passformen for dine ører. Dette gjør at de sitter fast og sikkert i dine ører også under intensive aktiviteter. I løpet av produksjonen av Firefly ble produktet testet av mer enn 100 personer for finne den mest optimale passformen for komfortabelt bruk, hver dag. 

Graphene-forbedret lyd 
For å passe de optimalt sittende ørepluggene trengte de lyd av høy kvalitet også. Firefly har bruk grafen (graphene) for å skape et stort nanomembran som er 100 ganger hardere enn stål, og har veldig lav vekt. Ved å bruke dette materialet forbedres lydkvaliteten, diskanten og muligheten til å stenge ute ulyder øker. 

Ubrytelig tilkobling til Bluetooth 5.0 
Blir du også irritert når lyden ikke er synkronisert med videoen du ser på? Eller når Bluetooth-tilkoblingen blir brutt, eller lagger så din musikkopplevelse blir dårligere? Usynkronisert lyd og ustabile tilkoblinger skaper ofte store problemer for Bluetooth-enheter. Denne typen bekymringer er som en bortglemt drøm hvis du har Firefly! 

Firefly er utviklet med den seneste Bluetooth 5.0-tilkoblingen og har en stor rekkevidde på opptil 10 meter! Bluetooth 5.0 gir to ganger raske tilkobling og dataoverføring, sammenlignet med Bluetooth 4.2. Du trenger aldri å bekymre deg for forstyrrelser igjen! Med Fireflys automatiske parkoblings-programvare trenger du bare å ta ut hodetelefonene av etuiet for at de automatisk skal koble seg til din parkoblede enhet. Dette skjer på bare noen sekunder! 

Perfekt for sport og fritidsaktiviteter 
Hold dine hodetelefoner tørre, også når du ikke er det. Firefly er IPX5-vanntette. Det betyr at Firefly kan utstå trykket til en vannslange i minst tre minutter! Dine hodetelefoner kommer kanskje ikke til å møte en vannslange på den måte i løpet av sin levetid, men det gjør hvert fall at du kan være trygg når du bruker Firefly når det regner. I motsetning til mange andre hodetelefoner som ikke tåler vann, svette eller høy luftfuktighet er Firefly også beskyttet med et nano-belegg av LIQUIPEL for å beskytte de mot harde prøvelser. 

Telefonsamtaler i begge ører
Gi dine venner og bekjente din fulle oppmerksomhet! Firefly er lagd med den seneste teknologien innen telekommunikasjon for å la deg ringe samtaler uten problemer. Ring dine nære og kjære, og snakk enkelt via begge ørepluggene. 

Tilgjengelig i to farger 
Firefly er tilgjengelig i fargene Crystal Clear (med et kult gjennomsiktig design) og Piano Black (med et stilrent design i svart). 

Hva medfølger? 
1 x Firefly Earbuds 
1 x Ladestasjon 
1 x Emballasje 
1 x Bruksanvisning 
1 x Micro USB-kabel 
3 x Skålformede øreplugger i gummi (S, M, L) 

Sammen med tilbehørene blir det superenkelt å tilkoble og aktivere Firefly raskt og enkelt. 

Spesifikasjoner:

Lyd 
Støyredusering: Ja 
Frekvensomfang: 20Hz~20kHz
Høyttalerfølsomhet: 98±3dB
Mikrofonens frekvensomfang: 200Hz~10kHz
Mikrofonens følsomhet: -42±3dB

Passform & komfort 
Øreplugger: 3 sett med kuleformede øreplugger, 3 sett med skålformede øreplugger 
Skrus på automatisk: Ta ut øretelefonene fra ladestasjonen.
Automatisk avstenging: Plasser øretelefonene i ladestasjonen 
Vanntett: Ja (Liquipel nano-belegg, IPX5) 

Batteri 
Kapasitet: Opptil fire timers avspillingstid, og opptil 16 timer med ladestasjonen
Ladetid: Cirka 30 minutter 

Tilkobling 
Bluetooth-version: 5.0 
Rekkevidde: Opptil 10 meter (åpne flater) 
Bluetooth sendingsfrekvens: 2,4GHz - 2,48GHz 
Bluetooth-profiler: A2DP, AVRCP, HSP, HFP 

I emballasjen 
1 x Jabees Firefly 
1 x Ladestasjon 
1 x USB-kabel til lading 
3 x Sett med skålformede øreplugger 
1 x Bruksanvisning 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 3 Gjennomsnittsvurdering: 1
0%
0%
0%
0%
100%

When i put my phone in my pocket it stopped connecting i must hold it in my hand.

Da jeg fikk produktet, var dei gode å bruke, å lyden var ok bra for prisen. Men etter dei blei brukt et par ganger i uka i ca 3 uker så begynte dei å tulle. Å er nå umulig å lade dei. Dei har stått på lading i fleire uker på men kvar gang eg prøver di kommen beskjeden "Battery low, please charge".... Så er egt ganske missofrnøyd med disse :(

Ikke anbefalt - verken produktet som har dårlig kvalitet eller å kjøpe fra
CDON som svart ikke til klagen

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 244 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 145 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 88 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »