Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey

1 / 1

iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey

8490 kr

-29%

Rek pris. 11990 kr
iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey Å kjøpe en smarttelefon fra Returhuset:Vi på Returhuset er gjenbruksnerder og driver derfor vårt eget verksted for å renovere brukte telefoner. Alle telefoner er grundig testet med vårt diagnostiske pr
  • Tilstand: A+ (Perfekt tilstand)
  • 12 måneders garanti
  • Lagringskapasitet: 64 GB
  • Farge: Space Grey
  • Leveres uten lader
Les mer

iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey

 

Å kjøpe en smarttelefon fra Returhuset:

Vi på Returhuset er gjenbruksnerder og driver derfor vårt eget verksted for å renovere brukte telefoner. Alle telefoner er grundig testet med vårt diagnostiske program, og eventuelle feil blir utbedret av teknikerne våre før salg. Hvis vi ikke kan reparere en telefon, vil den brukes til reservedeler og komponenter for å maksimere gjenbruket. Ikke glem å supplere med et godt deksel eller skjermbeskyttelse. Leveres uten lader.

 

Om iPhone 11 Pro Max

 

6,5 tommers skjerm

Phone 11 Pro Max har ingen hjemmeknapp - i stedet full dekning av en Super Retina XDR OLED skjerm med True Tone-teknologi. Skjermen gir deg en magisk seeropplevelse med sin lysstyrke, fargeskala og ikke minst Multi-Touch. Enheten er kjent for å være den lyseste iPhone-skjermen noensinne. Kameraene sammen med HDR-skjermen gir deg et fantastisk resultat på alle bildene dine. Den kan faktisk sammenlignes med dagens avanserte TV-er. iPhone 11 Pro Max har uten tvil et av de beste kameraene på markedet.

 

Face ID

Med Face ID trenger du bare å se på telefonen din for å låse den opp. Du kan også kombinere dette med applikasjoner som også bruker Face ID som passord - sikkert og enkelt. Face ID-en på iPhone 11 Pro Max er nå 30% raskere, fungerer på lengre avstander og fra flere vinkler enn tidligere iPhone-modeller.

 

Kameraene

Det avanserte trippelkamera-settet bak gir deg kvalitet, farger og skarpe bilder i både lys og mørkt, takket være den nye funksjonen "Nattmodus". Med 12Mpx lar kamerasettet deg ta opp video i 4K med Dolby Vision. Dette er den høyeste kvaliteten noensinne på en smarttelefon.

 

Hastighet fremfor alt

Er du en hyppig mobil bruker? Da er iPhone 11 Pro Max et godt valg for deg! Den er enda raskere og arbeider så energieffektivt som mulig slik at batteriet holder lengre. Dette betyr at denne telefonen alltid garanterer deg høy ytelse for krevende funksjoner og spill. En topprangert A13 Bionic-brikke sørger for hastigheten.

 

Lad opp trådløst

Glem alle ledningene med den nye QI-teknologien som lar deg lade telefon trådløst. 

 

Garanti

Vår garanti gjelder for 12 måneder fra datoen man bestiller.

Kjappe fakta

  • Tilstand: A+ (Perfekt tilstand)
  • 12 måneders garanti
  • Lagringskapasitet: 64 GB
  • Farge: Space Grey
  • Leveres uten lader
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .