Huawei T3 10" 2GB+16GB LTE

Huawei T3 10" 2GB+16GB LTE
Tips en venn
1535 kr
fra 111 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Huawei MediaPad T3 er et nettbrett i lite format med stor skjerm. Selv med 9,6" skjerm så føles nettbrettet kompakt med sin tynne og lette konstruksjon. Baksiden i aluminium bidrar til premiumsfølelse, og Android Nougat, dual band-WiFi og doble kameraer gjør at MediaPad T3 har alt du ønsker deg i et nettbrett.

Stilren og elegant design
Tynn, lett, ren, enkel og stilig. Den avrundede metallrammen HD-skjermen og skaper et elegant design som er like slående som det er enkelt. Den 9,6" store HD-skjermen har god fargegjengiving fra nesten alle vinkler. Baksiden er av helstøpt anodisert aluminium.

Ytelse og lagring
Prosessoren i MediaPad T3 er en firekjerners Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 som har 2 GB RAM-minne å jobbe med. 16 GB lagring gir deg nok plass til et stort utvalg apper, og du kan fylle på med et microSD-kort på opptil 128 GB.

T3 leveres med Android 7 (Nougat). I Play Store finner du et stadig voksende bibliotek av apper, og med Nougat får du også praktiske batterisparefunksjoner, flervindumodus, tilpassede hurtiginnstillinger og andre smarte funksjoner. Huaweis brukergrensesnitt EMUI 5.1 er skapt for å være så intuitiv og lett å bruke som mulig.

Snill mot øynene dine
Skjermen på MediaPad T3 er skånsom mot øynene dine. Den tilbyr en egen modus som effektivt reduserer sterkt, blått lys, som man burde begrense mengden av på kveldstid.

Kameraer
Ta flotte bilder og fang nye minner med Huaweis hovedkamera på 5 megapiksler og autofokus. Ansiktsgjenkjenning setter fokus på ansikter i bildene dine, og med touchfokus kan du peke hvor du vil på skjermen for å sette fokus på ønsket sted.  Geotagging lar deg se den nøyaktige posisjonen for hvor bildene er tatt, og du filmer i Full HD; 1080 p med 30 bilder per sekund. Frontkameraet er på 2 megapiksler og legger til rette for lekre selfies og praktisk videochat.

La hele familen få delta
Til og med de minste kan trygt bruke T3 alene. Foreldrekontroll gir deg full kontroll, og du kan styre innholdet i apper, forhindre kjøp og blokkere innhold og innstillinger. Med foreldrekontroll aktivert blir også grensesnittet mer fargerikt og barnevennlig. 

Batteri og lading
Effektiv arbeidstid og timevis med underholdning. Batterikapasiteten i MediaPad T3 ligger på sjenerøse 4800 mAh, som gjør at du kan bruke nettbrettet ditt dagen lang. Lading med microUSB gjør at du raskt er på banen igjen når batterinivået synker.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Huawei
Screen Size 9,6 "
Weight 0,46 kg
Operating System Android
Screen Resolution 1280 x 800
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 350 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 198 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 111 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »