Huawei P20 Dual Sim 64GB Twilight

Huawei P20 Dual Sim 64GB Twilight
Tips en venn
4990 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • 5,8” FullView Display
 • 64 GB Minne
 • Nytt dobbeltkamera fra Leica og 24 MP selfie-kamera
 • Filmer 960 bilder i sekundet med Super Slow Motion
 • 3400 mAh-batteri
 • Dual SIM

Den nye banebryteren for fotografering med smarttelefoner, HUAWEI P20, introduserer nå det helt nye Leica doble kameraet. Livet skjer med lysets hastighet, så fang opp hvert eneste skinnende øyeblikk med HUAWEI P20, der den nyvinnende kamerateknologien smelter sammen med visjonær, kreativ design.

Kunsten med lys
Det nye HUAWEI P20 er inspirert av de skinnende bølgene av lysenergi som fyller kosmos*. Det bøyde glasset stiller sammen konseptene styrke og lys for en virkelig lysende design av en smarttelefon.
* Den hellende fargefinishen er eksklusiv for skumrings- og rosa gylden.

Det nye HUAWEI FullView-displayet
Presisjon helt ned til siste piksel. Det nye HUAWEI FullView-displayet kommer til sin rett på den 5,8* tommers RGBW-skjermen, noe som gir et strålende lyst skjermbildet, samtidig med at den bruker mindre strøm. Den kantløse fingeravtrykksensoren med smart navigasjon i stedet for den virtuelle linjen kan gi nok et informativt område.
* Skjermstørrelsen er målt diagonalt fra den ytterste kanten av de runde hjørnene (visningsområdet er ubetydelig mindre).

Nytt Leica dobbelt kamera
HUAWEIs partnerskap med Leica gjorde at selv de som var kameratilhengere på sin hals falt for fotografering med smarttelefon.Nå vil HUAWEI P20s nye generasjon Leica dobbelt kamera, som er laget for å levere klare, detaljerte bilder med en eksperts kvalitet, få deg til å bli forelsket i kameraet på nytt.

Bransjeledende sensor
Når lyset strømmer gjennom HUAWEI P20s imponerende vide aperturelinser, treffer det en stor bildesensor med en pikselstørrelse på 1,55 mikrometer. I et nøtteskall betyr det at mer lys absorberes av sensoren, og mer lys betyr klarere, svært detaljerte bilder med overlegen kvalitet, selv i dårlig lys.

Fang opp de levende øyeblikkene
Med HUAWEI P20 kan du enkelt fange opp detaljene i bevegelser og straks ta bilder av flytende øyeblikk av moro.

AI bildestabilisering
HUAWEI AI bildestabilisering lar deg ta bilder som er helt uten uskarpheter, ved lite lys i nattmodus når kameraet holdes i hånden. Tripod er ikke nødvendig. Nattmodus balanserer med stor kontrast for at du skal kunne ta klare, lysbalanserte øyeblikksbilder med alle innstillinger på en enkel måte.

960 fps Super sakte film
Få tiden til å gå saktere – helt ned – til 960 rammer pr. sekund med 960 fps Super sakte film, videomodus*. Bruk dette for å fange opp livets mest dyrebare øyeblikk før de farer forbi.
* 0,25 sek tatt opp med 960 fps (rammer per sek) Super Slow Motion modus tilsvarer omtrent 8 sek med standard video.

Fra selfie til selvportrett
Frontkameraet, på 24 MP* betyr at hver selfie du tar vil bli fantastiske. Ingen hvis, ingen men. Det leverer livaktige, skarpe og blennende bilder, dag eller natt, zoomet inn eller langt unna.
* Med en 24,8 MP CMOS-sensor

3D portrettbelysning
HUAWEI P20 bruker sin AI-drevne 3D teknologi for ansiktsmodellering til å følge konturene på ansiktet ditt, og justerer for de mest flatterende selfiene. 3D portrettbelysning tilbyr også en rekke lyseffekter av studiokvalitet for å gjøre raske selfier til flotte portretter.

Master AI
Med støtte av Master AI er HUAWEI P20 i stand til å identifisere, i sanntid, 19 forskjellige scener og gjenstander*. Profesjonelle fotograffunksjoner, som lyssetting og andre innstillinger blir så justert automatisk av AI, slik at bildet ditt blir så godt som det er mulig å få det.
* Identifiserbare scener og gjenstander inkluderer: katt, mat, gruppe, naturlige farger, nærbilder, nattbilder, tekst, bladverk, portrett, hund, fyrverkeri, blå himmel, blomster, scene, dokument, solnedgang, snø, foss og strand.

Ny Leica Farge
Ved å bruke det innebygde AI på brikkenivå, er fotografisystemet i HUAWEI P20 i stand til å kjenne igjen scenen du tar bilde av, og balansere fargene i bildet ditt automatisk.

Profesjonell innramming
Når du tar et bilde, vil HUAWEI P20 straks komme med intelligente layoutforslag for å forbedre komposisjonen din, og dermed bringe bildene dine opp til profesjonell standard uten at det krever noe ekstra av deg.

Kirin 970 med NPU innebygd
Det som gir kraft til det AI-drevne fotografisystemet til HUAWEI P20 er brikkesettet Kirin 970, som driver en rekke nye premium ekstrafunksjoner og kreative verktøy, som gir den raskeste, jevneste og mest effektive smarttelefonen.

Mer kraft, som varer lenger
HUAWEI P20 har et svært kraftig batteri som lades opp fort o sikkert, og holder på strømmen mye lenger. Med HUAWEI SuperCharge * kan det kraftige 3400 mAh** batteriet hurtig-lade i stor fart for maksimal tilfredshet.
* Bruk HUAWEI SuperCharge-kabel og lader.
** Typisk verdi. Basert på resultater fra HUAWEI labtester. Batteriets levetid avhenger av den virkelige brukssituasjonen.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Huawei
Screen Size 5,8 "
Type mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Mobilt bredbånd generasjon 4G
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}
Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Huawei P20 Dual Sim 64GB Twilight

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 926 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 485 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 236 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »