Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Håndholdt kontroller for Nintendo Switch - trådløs - rød

-57%
Håndholdt kontroller for Nintendo Switch - trådløs - rød
Håndholdt kontroller for Nintendo Switch - trådløs - rød
294 kr
Anbefalt pris: 691 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  1-3 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av INF Company AB

Overvåk produktets pris

 • Enkel og trådløs tilkobling via Bluetooth
 • Litiumbatteri av høy kvalitet gir 13 timers spille
 • Sensitive sensorer og presis vibrasjon
 • Ergonomisk design for godt grep
 • Skjermbilde av å kunne dele med venner

Konsoll med håndkontroll: Konsoll eller håndholdt? Konsoll og håndkontroll! Med Nintendo Switch har du alt i ett. Takket være den kompakte størrelsen og det store bruksområdet er konsollen ekstremt fleksibel og passer også lett i sekken. De innovative Joy-Cons er en smart løsning, men mange foretrekker sannsynligvis en ekte Pro Controller.

Håndkontroll med godt grep: En god spillkontroll må reagere raskt og nøyaktig, ellers vil oddsen for å møte utfordringene når du spiller Nintendo Switch synke. Det er viktig at Nintendo gamepad passer godt i hånden din slik at du har et sikkert grep med gode haptics. Denne kontrolleren har en ergonomisk design som forenkler synkronisering med skjermen gjennom JoyCon-funksjonen. Kontrollen er lett (bare 169 g) og overflatebehandlingen gjør knappene mer følsomme for en bedre Nintendo Switch-spillopplevelse.

Finmotorikk for den beste spillfølelsen: Denne håndkontrollen støtter vibrasjoner, noe som er en stor fordel. Dette gir deg tilbakemeldinger fra spillet. Du kan spille mer intenst, spillet blir morsommere og du selv er en raskere og mer vellykket spiller. Sensitive sensorer og presis vibrasjon gir 100% kontroll over Nintendo Switch-spillene dine, for eksempel The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Spulon 2, Mario Kart 8 Luxury, Super Mario Odyssey og andre legender, og via en skjermdump-knapp du kan dele dine erfaringer med vennene dine.

Trådløs for større frihet: En trådløs Nintendo Switch-kontroller gir deg også større bevegelsesfrihet, ettersom den er koblet til via Bluetooth. Kabelen er ikke i veien, og avstanden til utdataenheten kan være større, noe som er spesielt praktisk når du kobler til en TV. Kontrolleren kan enkelt kobles til via Bluetooth; Nintendo Switch-kontrollen har en trådløs rekkevidde på 8,5 meter.

Lang oppetid og enkel å koble til: Denne Nintendo Switch-fjernkontrollen har et 550 mAh litiumbatteri av høy kvalitet, som varer i 13 timer. Batteriet i den trådløse spillkontrolleren kan lades opp via Micro USB-kabel. Det er enkelt å koble til spill, og kontrollen er kompatibel med X-INPUT-modus på PCen. Switch Pro Controller er kompatibel med Android-enheter med trådløs tilkobling, for eksempel Android-mobiler, TV-BOX og lignende.

 

Spesifikasjoner:

Fargen rød

Driftstid: 13 timer

Tilkoblingstype: Trådløs / Bluetooth

 

Pakken inkluderer:

1 x håndkontroll for Nintendo Switch

Vis flere anmeldelser (-2)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.