Garmin Drive 51 LMT-S Europa

Garmin Drive 51 LMT-S Europa
Tips en venn
1557 kr
fra 112 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Dedikert GPS-navigasjonsenhet med førervarsler
Uansett hvor du skal, får du en mer behagelig tur med Garmin Drive. Denne dedikerte GPS-navigasjonsenheten har nyttige førervarsler som gir deg bedre situasjonsforståelse, sanntidstjenester som holder deg oppdatert og innebygd informasjon fra TripAdvisor, slik at du finner alt du trenger langs veien. Du finner fremtiden på Garmin-enheten. Bare se fremover og start kjøreturen.

Live-tjenester for kjøreturen
Overlist trafikkorkene med tidsbesparende og alternative ruter, eller unngå dem helt. Og med sanntidsinformasjonen slipper du å bruke tid på å lete etter parkeringsplass. Hvis du vil ha trafikkvarsler, relevante omdirigeringsruter og oppdaterte værmeldinger, kan du laste ned Smartphone Link-appen, som kobler Garmin Drive til en kompatibel smarttelefon. Gjør parkeringen mindre stressende ved å se parkeringsavgifter og tilgjengelige parkeringsplasser når du nærmer deg destinasjonen. Med Smartphone Link-appen kan du aktivere LiveTrack2, som gjør deg i stand til å dele posisjonen din, slik at venner kan se hvor du er, uansett om du har et ærend i byen eller drar på en lang biltur.

Førervarsler: Vær oppmerksom på omgivelsene dine
Garmin Drive gir sjåfører varsler om skarpe svinger, hastighetsendringer, jernbaneoverganger og kryssende dyr, noe som bidrar til tryggere kjøring og økt situasjonsforståelse. Navigasjonsenheten varsler deg også hvis du kjører i feil retning på en enveiskjørt vei, og om skoler i nærheten. Bli varslet om kommende trafikklys og fotobokser4. Du kan til og med få tretthetsvarsler 5 som foreslår mulige hvilesteder etter flere timers kjøring.

Bilturen ble nettopp litt bedre med TripAdvisor
Når du ikke er kjent i området, er det fint å ha noen som kan peke ut riktig retning. Det er derfor vi har integrert TripAdvisor i Garmin Drive-navigasjonsenheten. Les anmeldelser av interessepunkter som hoteller, restauranter og attraksjoner langs ruten eller i nærheten av destinasjonen. Med verdens største reisenettsted i bilen din kan vi hjelpe deg med å finne plassene som gjør hele reisen til en stor opplevelse. Du kan også finne nye attraksjoner med det innebygde Trip Planner-verktøyet, som gjør bilturen morsommere ved å foreslå interessante stoppesteder langs ruten.

Vennlig veiledning fra Garmin Real Directions™
Garmin Real Directions gir oppleste turn-by-turn-anvisninger en helt ny betydning. De enkle kjøreanvisningene veileder deg ved å nevne gjenkjennelige landemerker, bygninger og trafikklys i tillegg til gatenavn. Det er nesten som å ha din beste venn i passasjersetet. Og nå trenger du ikke lenger å myse for å se gateskilt som er langt unna. Bare lytt til Garmin Real Directions som ber deg om å ta til venstre etter bensinstasjonen, eller om å ta til høyre etter den røde bygningen. Det har aldri vært enklere å følge ruteanvisningene.

Kom deg akkurat dit du skal
Direct Access-funksjonen gjør det enklere å navigere til vanskelige destinasjoner som kjøpesentre og flyplasser, ved å finne et sted innenfor et større område. Den navigerer også gjennom parkeringsplasser for å finne inngangen som er nærmest destinasjonen din.

Opplev mer med Foursquare®
Takket være Foursquare er Garmin Drive-navigasjonsenheten fullastet med en rekke populære steder, for eksempel restauranter, underholdningsarenaer, butikker og andre interessepunkter. Neste gang du setter deg i bilen og kjører deg en tur, kan det hende du finner ditt nye favorittsted.

Fungerer med Garmin ryggekamera
Hvis du vil gjøre hele navigasjonsløsningen komplett, kan du parkoble Garmin Drive med et BC™ 30 trådløst ryggekamera (selges separat, og vi anbefaler at det installeres av fagfolk). Når ryggekameraet er tilkoblet, kan du enkelt se kjøretøy, fotgjengere og andre hindre direkte på Garmin Drive-skjermen mens du rygger.

Enkel enhetsbehandling
Bruk Garmin Express for å holde Garmin Drive-enheten oppdatert. Garmin Express gjør det enkelt å oppdatere kart og programvare. Kvaliteten på kartdataene kan utgjøre hele forskjellen mellom det å finne destinasjonen og å kjøre seg vill. Kartdata av høy kvalitet fra HERE gjør det mulig for Garmin-enheten å gi deg den informasjonen du trenger når du trenger den som mest, slik at du unngår forsinkelser og kan kutte ned på tiden du tilbringer i bilen.

Egenskaper:
- Brukervennlig, dedikert GPS-navigasjonsenhet med en lyssterk 5.0-tommers skjerm med dobbel skjermretning
- Forhåndslastet med livstidskart1, klikk her for å se dekningen
- Gir deg tjenester2 som sanntidsinformasjon om trafikk og parkering3
- Førervarsler om farlige svinger, hastighetsendringer, fotobokser4, jernbaneoverganger, kryssende dyr og mye mer
- TripAdvisor®-anmeldelser av interessepunkter som hoteller, restauranter og attraksjoner

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 354 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 199 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 112 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »