Garmin Dash Cam 55, GPS, WW

Tips en venn
3411 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Kompakt og diskret GPS-dashbordkamera - Kontroller kameraet med stemmen din
Gi kameraet kommandoer med stemmen din, og hold hendene på rattet. Si «OK, Garmin» for å lagre en video, ta et bilde, starte/stoppe et lydopptak eller starte/stoppe Travelapse-funksjonen.

Opptak i 1440p HD-video av høy kvalitet
Garmin Dash Cam 55 er en brukervennlig HD-kjøreopptaker med 2-tommers LCD-skjerm. Kameraet har et vidvinkelobjektiv som fanger opp hele veien foran deg og leveres med GPS som registrerer informasjon som klokkeslett og plassering. Opptakene viser dermed nøyaktig når og hvor en hendelse har skjedd. Du kan føle deg trygg på at Garmin Dash Cam 55 vil ta opp video av høy kvalitet under alle slags lysforhold. Fest kameraet på frontruten, og ta opp kjøreturen i 1440p. Dash Cam tar opp video i en kontinuerlig sløyfe på det medfølgende, utskiftbare microSD™-kortet. Hvis du vil ha mer minne, kan du legge til et større microSD-kort som selges separat. Opptil 64 GB, minimum klasse 10. Spill av opptakene umiddelbart på skjermen, eller se på dem senere på en datamaskin.

Øyevitnet som aldri blunker
Du trenger ikke tenke på å starte og stoppe opptak. Så lenge Garmin Dash Cam 55 er koblet til en strømkilde, blir opptak startet og lagret automatisk hvis en ulykke skulle oppstå.

Alle opptak merkes med tid og sted, slik at du alltid vet akkurat hvor og når noe skjedde. Når du ser på opptak på datamaskinen, ser du også informasjon om breddegrad, lengdegrad, dato, klokkeslett, hastighet og reiseretning.

Garmin Dash Cam 55 har automatisk hendelsesregistrering (G-Sensor), slik at kameraet vet at det skal lagre de gjeldende, forrige og neste opptakene når en hendelse registreres. På denne måten lages en omfattende logg av hendelsen. All denne informasjonen lagres på det medfølgende, utskiftbare klasse 10 microSD-minnekortet.

Hvis du vil ta nærbilder av skader på bilen eller eiendom, kan du ta Garmin Dash Cam 55 ut av bilen og ta bilder.

Del kjøreturen med Travelapse™
Travelapse-funksjonen er en enkel og morsom måte å ta opp og dele opplevelsene dine på. Den finner høydepunktene fra mange timer med kjøring og lager en video som bare er noen minutter lang.

Synkroniser videoer til smarttelefonen din trådløst
Garmin Dash Cam 55 har innebygd Wi-Fi® slik at du kan synkronisere videoer trådløst til en kompatibel smarttelefon hvis du har lastet ned den kostnadsfrie VIRB®-appen. Dette gjør det enkelt å dele videoer med venner, forsikringsselskap, politi eller lignende.

Kjør med økt bevissthet
Garmin Dash Cam 55 leveres med nyttige førervarsler som bidrar til tryggere kjøring. Frontkollisjonsadvarsler1 sier fra hvis du kjører for nærme bilen foran deg. Kjørefeltsadvarsler1 sier fra om at du er i ferd med å forlate kjørefeltet. Varslene om fotobokser for farts- og rødlyskontroll2 varsler deg om fotobokser i nærheten. Og når du står stille i et kryss eller i trafikk, sier startvarselet fra når bilen foran deg beveger seg igjen.

Overvåk bilen når den er parkert
Parkeringsmodusen overvåker bilens omgivelser når bilen din er parkert og motoren ikke er i gang. Den setter automatisk i gang opptak hvis og når bevegelse registreres. (Krever Garmins parkeringsmoduskabel, som selges separat; installasjonen bør foretas av fagfolk)

Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance.

Egenskaper:
- Liten, kompakt og med enkel frontrutebrakett
- 3.7 megapiksler, videooppløsning på 1440p, fungerer selv under dårlige lysforhold
- Frontkollisjons- og kjørefeltsadvarsler1 og advarsler om fotobokser og lyskryss i nærheten2
- GPS-aktivert med automatisk hendelsesregistrering (G-Sensor). Lagrer videoopptak om ulykker oppstår for å vise når og hvor en hendelse skjedde
- Med talekontroll3 kan du starte/stoppe opptak, ta stillbilder og mye mer ved hjelp av stemmen din.

1 Enkelte forhold kan påvirke varslingsfunksjonen. Gå til Garmin.com/warnings for å få mer informasjon.
2 Varsler om rødt lys og fotobokser er ikke tilgjengelig i alle områder.
3 Talekontroll er tilgjengelig på engelsk, fransk, italiensk og tysk.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 663 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 354 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 179 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »