Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Fitbit Ionic Blå/Orange

Til kassen

Se også

Fitbit Ionic Blå/Orange

(0)
Skriv en anmeldelse
Fitbit Ionic Blå/Orange
Fitbit Ionic Blå/Orange
Fitbit Ionic Blå/Orange
Fitbit Ionic Blå/Orange
Fitbit Ionic Blå/Orange
Fitbit Ionic Blå/Orange
3719 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Bruk innebygd GPS/GLONASS for å registrere hastighet, distanse og rute
  • Vanntett ned til 50M, nå kan din Fitbit bli med deg på alle dine aktiviteter
  • Ekstremt lett, bare 30 g
  • Begynn dynamisk personlig coaching rett fra håndleddet med steg-for-steg-instruksjoner
  • Få PurePulse pulsmåler i realtid

Nå kommer Fitbit Ionic - Fitbits første smarte treningsklokke med innebygd GPS og GLONASS, vanntett ned til 50 m og kontinuerlig pulsmåling. Den veileder og coacher deg til å nå dine mål med personlig feedback og guidet trening. Hold motivasjonen oppe ved å lagre og spille av opptil 300+ sanger og bli inspirert av et globalt treningssamfunn. Dessuten får du tilgang til populäre apper, betaling direkte fra håndleddet med Fitbit Pay og en batterilevetid på mer enn 4 dager*. 

Dynamisk og Personlig Coaching 
Lag egne fitnessmål. 
Start din dynamiske og personlige coaching rett fra håndleddet, komplett med veiledning på displayet i hvert steg og med rutiner som tilpasser seg utfra din feedback. 

Innebygd GPS
Kartlegg hele turen 
Med innebygd GPS med GLONASS kan du se hastighet, distanse og annen viktig statestikk på displayet, samtidig som du registrerer høyde, tid og et kart over din rute. 

Smarttrack - Automatisk Treningsgjenkjenning 
Spor din trening automatisk. 
Bruk løpe-, sykkel- og andre sportsmoduser for å spore en treningsøkt med statestikk i realtid  eller stol på Fitbits SmartTrack som automatisk registrerer treningen for deg. Bruk Fitbit Ionic i bassenget eller i regn og bruk den for å føre statistikk over svømmetreningen din med informasjon som antall lengder, tid og forbrente kalorier. 

Purepulse - Kontinuerlig Pulsmåler 
Mål din framgang 
Bruk PurePulse sin kontinuerlige pulsmåler og få bedre kontroll på kaloriforbrenning, kan optimalisere intensiteten på økten og måle helse og trening over tid. 

Lagre og spill av Musikk 
Lagre 300+ sanger 
Med Fitbit Ionic kan du laste ned og spille av opptil 300+ sanger direkte fra håndleddet, som kan hjelpe deg med motivasjonen underveis uten at du trenger å drasse rundt på telefonen. 

Appen Fitbit - Helse og Fitness 
Fitnessappen for alle. 

All-Day Tracking 
Bli aktiv med All-Day Tracking. Hold styr på antall steg, distanse, kaloriforbrenning og antall aktive minutter per dag. Oppgi treningsmål per uke, registrer de automatisk og bruk enkel informasjon om hjertefrekvenser for å se hvor hardt du trener. Se oppsumeringer av din statistikk i Fitbit-appen og se hvordan treningen kan påvirke din hvilepuls. 

Tren mer med guided coaching 
Tren når som helst og hvor som helst med Fitbit Coach som er tilgjengelig på telefonen, nettbrettet eller PC-en.  Fitbit Coach gir deg personlig trening når som helst og hvor som helst. Få steg-for-steg-øvelser som er skreddersydde for akkurat deg og i takt med at treningen går fremover, kommer øvelsene til å justeres og utvikles slik at du alltid ligger på rett nivå. 

Sov bedre med personlig innsikt
Spor automatisk hvor lenge og hvor bra du sover, lag søvnmål og få påminnelser når det er leggetid slik at du skaper gode vaner og våkner opp til en stille og behagelig alarm. Pulsmåleren registrerer hvor lenge du var i lett, dyp og REM-søvn slik at du bedre kan forstå din søvnkvalitet og få tips som gjør natten bedre. 

Bli inspirert av venner og utfordringer 
Hold motivasjonen høy ved å utfordre familie og venner i Fitbits utfordringer. Bli med på virtuelle opplevelser med Fitbit Adventures og nå dine fitnessmål. Feire dine prestasjoner med Fitbit-utmerkelser og del den viktigste statistikken hvis du vil. 

*Batteritid på opptil 4+ dager. Batteritid og lading kan variere avhengig av bruk og andre faktorer, faktiske resultat kan være ulike. 

Dette medfølger 
Fitbit Ionic Svart/Grå 

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.