Tilbake til start
DualShock 4 Black V2

1 / 1

DualShock 4 Black V2

649 kr
Trådløs DUALSHOCK 4-kontroller Vår mest komfortable og intuitive kontroller noensinne. Nå enda bedre. En revolusjon i hendene dine Ta kontroll over en ny generasjon spilling med en redesignet trådløs DUALSHOCK 4-kontroller som gir deg presisjons
  • Acc - Gamepads, Tilbehør Playstation 4
  • Playstation 4
Les mer
Trådløs DUALSHOCK 4-kontroller
Vår mest komfortable og intuitive kontroller noensinne. Nå enda bedre.

En revolusjon i hendene dine
Ta kontroll over en ny generasjon spilling med en redesignet trådløs DUALSHOCK 4-kontroller som gir deg presisjonsspilling.
Dette den mest ergonomiske og intuitive måten å spille på noensinne med en ny styreplate som synliggjør lyslisten ovenfra. Enheten har også en stilig matt overflate.

SHARE-knapp
Ta opp og vis frem de beste øyeblikkene dine med et knappetrykk. Last opp spillvideoer og skjermbilder direkte fra PS4-systemet, eller direktestream spillingen din – alt dette kan gjøres uten å forstyrre spillprogresjonen din.

Styreplate
Få enda bedre kontroll med den innebygde styreplaten som nå viser den unike lyslisten, noe som gir spillingen en ekstra dimensjon.

Forbedrede analoge spaker og brytere
Få overtaket med en mye bedre følelse av kontroll i spillene.

Lyslist
Se enda mer av spillene dine med den integrerte lyslisten som lyser i forskjellige farger avhengig av hva som skjer i spillet – nå er den synlig på styreplaten.

Innebygd høyttaler
Gi liv til spillene dine, og hør hver detalj med lydeffekter som kommer direkte fra den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren.

Kontakt for stereohodesett
Lytt til spillene dine, og hør hvert smell og hvert skudd med en integrert 3,5 mm lydkontakt til hodesettet ditt.

Bevegelsessensorer
Spill med et svært følsomt innebygd akselerometer og gyroskop som registrerer hver bevegelse og hver rotasjon til den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren.

USB-tilkobling
Lad kontrolleren fra en USB-port, og overfør data via USB-kabelen.
Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Acc - Gamepads Tilbehør Playstation 4
Formater Playstation 4
EAN 711719870050
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser