Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Dell Windows Server 2016 Essentials ROK

Til kassen

Se også

Dell Windows Server 2016 Essentials ROK

(0)
Skriv en anmeldelse
4566 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av CDON
 • Å styrke sikkerheten starter med operativsystemet
 • Jeg må være mer effektiv med et programvaredefinert datasenter
 • Innover raskere med skyklare programvarearbeidsmengder
Uansett hvor du ønsker å bringe din organisasjon, kom dit med Windows Server 2016 - som gir deg innovasjonen bak verdens største datasenter i skyen.
 • Å styrke sikkerheten starter med operativsystemet
  Bidra til å forhindre ondsinnede angrep og oppdag mistenkelig aktivitet der det teller: i ditt operativsystemet og arbeidsmengde. Stol på sikkerhetsfunksjonene i Windows Server 2016 for å kontrollere privilegert tilgang, beskytte virtuelle maskiner og herde plattformen mot nye trusler.
 • Jeg må være mer effektiv med et programvaredefinert datasenter
  Bring fleksibilitet og kontroll til datasenteret, samtidig som du reduserer kostnadene med programvaredefinert behandling, lagring og nettverk. Kjør datasenteret med et automatisert og spenstig operativsystem, og få tilgang til mange av de samme sky-effektive funksjoner som finnes i Microsoft Azure datasentra.
 • Innover raskere med skyklare programvarearbeidsmengder
  På en sikker måte kan du kjøre dine eksisterende applikasjoner på Windows Server 2016 for å forvandle dem til nye sky-native modeller. Hjelp utviklere å innovere og skape lokale- og skybaserte programmer ve bruk av siste teknologi - beholdere, mikrotjenester og Nano Server.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.