Tilbake til start
Bose Sleepbuds II - True wireless-hodetelefoner - i øret - Bluetooth - lydisolerende

1 / 1

Bose Sleepbuds II - True wireless-hodetelefoner - i øret - Bluetooth - lydisolerende

(355 anmeldelser)
3 119 kr
Bose Sleepbuds II - True wireless-hodetelefoner - i øret - Bluetooth - lydisolerende sku: 841013-0010, brand: Bose, ean: 017817811668
Bose Sleepbuds II - True wireless-hodetelefoner - i øret - Bluetooth - lydisolerende
sku: 841013-0010, brand: Bose, ean: 017817811668
T

Tore

For et år siden

Har brukt disse i en måned nå og må fortsatt prøve ut før jeg bestemmer meg for å bruke fast. Litt ubehagelig når jeg ligger på den ene siden, men det største problemet er at proppene gjør at jeg blir varm/svett i øregangene og våkner av dette. Maskerer ellers lyd helt supert.

W

Wind2021

For et år siden

Jeg har nå prøvd Bose Sleepbuds II i noen uker, og de fungerer veldig bra. De blokkerer støy med et ganske bredt spekter av lyder, og de er komfortable å bruke. Brukstid pr lading er mer enn akseptabel. Mitt eneste ønske er at Bose utvider spekteret av lyder for budsene. De såkalte beroligende lydene i lydbiblioteket er ikke for meg. De består for en stor del av entoner, og stresser meg mer enn de beroliger. Jeg håper Bose vil utvide biblioteket med nye typer lyder, først og fremst enkel, beroligende musikk, som det finnes masse av på nettet. Slik musikk vil antagelig legge beslag på en større delen av budsenes harddisk. Men det bør ikke være et mål å ha 12-15 lyder på disken, hvis man kan nøye seg med tre-fire som fungerer.

f

fred242239

For et år siden

[Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.] Jeg testet dette produktet nylig, og endte ikke opp med å bruke de fordi jeg følte ikke behovet. Men byggekvaliteten er god, og lydkvaliteten er også god.

B

Bokhylle

For et år siden

[Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.] Har hatt disse en stund nå. Kvaliteten er som det meste fra Bose meget bra, og passformen i øret er super. Utvalget av lyder er dog for dårlig. Jeg oppfatter de fleste lydene som støy, så jeg irriterer meg stort sett når jeg bruker de. Håper Bose kommer med mange flere lyder etter hvert (som ikke har med vinn og vann å gjøre). Om utvalget øker, vil jeg bruke de hver eneste natt.

E

Eivind87

For et år siden

[Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.] Tester produktet for reviewclub. Designet og utformingen av disse er av høy kvalitet og det er virkelig noe man legger merke til med en gang. Passformen er bra, men ble litt ukomfortabel å ha i ørene når jeg lå på siden iløpet av natten. Skiftet til de minste proppene, det hjalp noe. Imidlertid gjør de det de skal, og for de som sliter med innsovning er det mange fine lyder man kan ta på for å havne i en avslappende innsovingsmodus. For egen del ble det en litt stiv pris da jeg for øyeblikket ikke bruker de til annet enn støymaskering om morgenen når det er bråk fra byggeplassen eller fra den signifikante andre som skal opp tidligere enn meg selv. Dette fungerer de utmerket til - og i denne perioden sover jeg mye bedre enn før. Imidlertid hadde det også for egen del vært nok med noe som maskerer lyd - og derfor blir de vel dyre med funksjoner jeg egentlig ikke har behov for slik egen situasjon nå er. Hadde jeg slitt med å sove hadde disse vært perfekte utenom det lille ubehaget jeg opplever ved å ha de i hele natten. Anbefaler de til alle som vil roe ned før de sovner. Til de som kun skal bruke de til å dempe lyd fra omgivelsene kan man klare seg med noen gode ørepropper.