Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Beta Tools Diagonal avbitertang 1082BM 160 mm 010820036

Fri frakt
Beta Tools Diagonal avbitertang 1082BM 160 mm 010820036
Beta Tools Diagonal avbitertang 1082BM 160 mm 010820036
631 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne diagonale avbitertangen 1082BM fra Beta Tools med en lengde på 160 mm kan brukes til å kutte harde ledninger. De er et veldig praktisk verktøy, egnet for både fagfolk og hobbysnekkere. Denne tangen har en avrundet kjeveende, noe som gir styrke i nettopp det området der kuttingen foregår. Utformingen av knivbladene gjør det mulig å kutte ledningen nær overflaten. De sklisikre, dobbeltlags PVC-belagte håndtakene gir et komfortabelt og sikkert grep.
 • Farger: svart og oransje
 • Materiale: stål
 • Total lengde: 160 mm
 • Diagonal avbitertang
 • Kompositthåndtak
 • SKU:406945
 • EAN:8014230421995

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.