Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

BeoPlay M3 Grå BT WiFi

Til kassen

Se også

BeoPlay M3 Grå BT WiFi

(0)
Skriv en anmeldelse
BeoPlay M3 Grå BT WiFi
BeoPlay M3 Grå BT WiFi
BeoPlay M3 Grå BT WiFi
BeoPlay M3 Grå BT WiFi
BeoPlay M3 Grå BT WiFi
BeoPlay M3 Grå BT WiFi
BeoPlay M3 Grå BT WiFi
BeoPlay M3 Grå BT WiFi
BeoPlay M3 Grå BT WiFi
2944 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av CDON
 • Chromecast
 • Bluetooth
 • Trådløs
 • Utbyttbare forsider
 • Beoplay-app

Fyll ditt hjem med fantastiske musikkopplevelser 

Kombinasjonen av spesialdesignede høytaleenheter, massevis av rå kraft, avansert digital signalbehandling og en lyd som er finjustert av Bang & Olufsens akustiske ingeniører setter nye standarder for hvor god og stor lyd man kan få ut av en så kompakt høyttaler. Beoplay M3 er designet av den prisbelønte danske designeren Cecilie Manz og er blitt finjustert av Bang & Olufsens akustiske ingeniører for å levere en fleksibel og medrivende lydopplevelse i det moderne hjemmet. 

”Våre trådløse høyttalere er designet utfra ideen om at lyd skal ha en stor plass i hjemmet. Det handler om å sette mennesket foran teknologien og designe høyttalere som får oppmerksomhet av de rette grunnene: den fantastiske lyden, den enkle brukeropplevelsen og designet som tilfører varme til den øvrige innredningen. Utfra denne visjonen presterer Beoplay M3 helt perfekt, og vi er stolte over å ekspandere familien med denne kompakte, men kraftige høyttaleren” sier John Mollanger, CEO for B&O PLAY.

Beoplay M3 er designet til hjemmet. Du kan velge å spille av din musikk ved å streame direkte fra din smarttelefon eller nettbrett til høyttaleren, f.eks via Bluetooth, eller du kan velge å koble til høyttaleren til Wi-FI og bruke den i en Multiroom-konfigurasjon. Det sistnevnte gjør det mulig å spill av musikk på flere av de B&O PLAY eller Bang & Olufsen Multiroom-høyttalere som du har i ditt hjem å styre alle høyttalere fra en intuitiv app via din smarttelefon eller nettbrett. 


Utbyttbare bodyer som matcher din innredning 
Beoplay M3-designet er basert på en enkel silhuett. Uendelige linjer som sniker seg rundt den ovale formen for å trekke oppmerksomheten til alle detaljer som gjør Beoplay M3 til noe aldeles spesielt i all sin enkelhet: den utbyttbare bodyen som gir brukeren muligheten til å matche Beoplay M3 med sin innredning. Beoplay M3 finnes med en forsidebody i enten eksklusivt akustisk gjennomsiktig ull fra Kvadrat eller en forsidebody i mattbørstet, anodisert aluminium med B&O PLAYs karakteristiske hullmønster. 

”Beoplay M3 har karakter – og kan enkelt tilpasses alle innredninger. Vi har jobbet hardt for å få ut det beste fra de eksklusive materialene som vi har brukt, og det har resultert i en høyttaler med et elegant, enkelt og nøyaktig formspråk. Beoplay M3 passer perfekt inn i hjemmets innredning med sitt stramme, kompakte og kraftige ytre” sier designeren Cecilie Manz. 

 • Utsiden på Beoplay M3 er laget av stive polynomer som rommer og innkapsler det akustiske kammeret, mens basen laget av myk polymer gir økt stabilitet og kobler vekk høyttaleren fra underlaget slik at bassen kan utnyttes optimalt. 
 • Beoplay M3 har arvet en rekke funksjoner og teknologier fra større Bang & Olufsen- og B&O PLAY-produkter, som for eksempel digital signalbehandling (DSP), Adaptive Bass Linearization (ABL) og en unik beskyttelse mot overoppheting og mekanisk overbelastning. 
 • Beoplay M3 er utstyrt med en spesialdesignet 3½" mellomregister-/bassenhet. Høyttaleren med en akustisk reflektor som er designet på bakgrunn av omfattende lydtester gjort av Bang & Olufsens eksperter. Mellomregister-/bassenheten dekker frekvenser fra bassområdet til det øvre mellomregistret, slik at de ulike delene til frekvensspektret integreres perfekt i lydbildet. Diskanten er en soft dome-diskantenhet med neodymiummagneter. 
 • Beoplay M3 har blitt finjustert av Bang & Olufsens erfarne akustiske ingeniører slik at den leverer all musikk optimalisert under alle forhold. Den er dessuten utstyrt med en omkobler med tre innstalleringsmuligheter alt etter hvor høyttaleren er plassert i rommet. 


Klar for Apple AirPlay 2
Beoplay M3 leveres med Chromecast Built-in og støtter Beolink Multiroom, Apple AirPlay og QPlay 2.0. Fra 2018 kommer Beoplay M3 desstuen til å støtte Apple AirPlay 2, som gjør det mulig å sende lyd til flere AirPlay-kompatible høyttalere på en gang og dermed spille av musikk fra en iPhone til B&O PLAY och Bang & Olufsen-høyttalere. 

Tilkoblingsmuligheter
Fast tilkobling: Line-in (3,5 mm analogt minijack, impedans til line-in er ca. 10 k? AC), mikro-USB, nettilkobling
Trådløse tilkoblinger: Apple AirPlay, Innebygd Chromecast, BeoLink Multiroom , Bluetooth 4.2
Funksjoner til ?ere rom:  BeoLink Multiroom og  Innebygd Chromecast
Kontroller på enheten: Volum opp/ned, koble til, spill av/ pause, standby til ALLA (brukes i Multiroom-system) 
Funksjoner: ToneTouch, Integrerte tjenester til BeoLink Multiroom: TuneIn, QPlay, Deezer

Tekniske spesifikasjoner:
Effektivt frekvensomfang: 65–22 000 Hz
Sluttsteg: 1stk. 40 W klass D til woofer 
1 stk. 40 W klass D för diskanthögtalare
Drivenheter: 1 st. 3,75-tums woofer 
1 stk. ¾-tommers diskanthøyttaler

Effekforbruk
Når den er slått på: 10 W (avspilling fra Bluetooth-enhet ved 30 % volum) 
Standby: 0,3 W  
Standby med trådløs tilkobling: 2,3 W 
Akustisk prinsipp: Sluttet krets

Beoplay M3 kommer i to farger: Natural og Black. Varianter i andre sesongpassende farger lanseres senere.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Akkurat nå er chatten stengt. Vennligst send oss en mail istedenfor.