Asus ROG Strix Flare Cherry MX Red (Nordic)

1387 kr
fra 106 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

ROG Strix Flare

 

Cherry MX RGB – Mekaniske brytere

ROG Strix Flare er konstruert med Cherry MX RGB-brytere, og den gir den presise mekaniske følelsen som foretrekkes av spillere og entusiaster. Bryterne av toppkvalitet er produsert i Tyskland, og de er kjent for å gi optimal aktivering og responsevne med hvert tastetrykk.

 

Lysende merke som kan tilpasses

Ditt tastatur, din logo. Design og lag ditt tilpassede merke med det medfølgende blanke akrylmerket, og sett det direkte inn i tastaturet for å se det lyses opp med Aura. Eller bruk det forhåndsinstallerte ROG-merket, og vis din stolthet over ROG. Det er ditt tastatur, vis hvem du er!

 

Dedikerte medietaster for gamere

Du kan enkelt styre lyden din uten å gå ut av spillet eller fjerne høyre hånd fra avtrekkeren. De dedikerte medietastene og det smidige, rullende volumhjulet er plassert øverst til venstre på tastaturet, slik at du får øyeblikkelig tilgang med venstre hånd.

 

Avtakbar håndleddstøtte

Få ekstra støtte og komfort med håndleddstøtten, eller løsne den lett fra tastaturet hvis du ikke trenger den. Håndleddstøtten hukes fast i subtile riller nederst på tastaturet, så Strix Flare ser like bra ut både med og uten.

USB-port

Et praktisk USB-gjennomløp på baksiden av ROG Strix Flare lar deg enkelt koble til spillmusen, headsettet eller andre enheter.

 

Aura RGB Sync

Sett lys på sakene med tøff bakgrunnsbelysning på hver eneste tast og underbelysning på begge sider for å forlenge belysningen utover tastaturet. Takket være Aura Sync kan du kontrollere hele fargespektret og en rekke dynamiske lyseffekter for å lage ditt eget unike tastatur. I tillegg kan Strix Flare-belysning synkroniseres med det omfattende Aura-økosystemet for å skape et spillmiljø som virkelig skinner.

Aura SDK

ASUS Aura SDK lar utviklere dra full nytte av det enorme økosystemet i Aura Sync-kompatibelt PC-utstyr. SDK er et utviklingsverktøy som stadig gir bedre muligheter til å forbedre spill og programvare med RGB-belysning, fra systembelysning til eksterne enheter og mye mer. Spilleffekter, varsler og lyd kan alle skildres via Aura-kompatibel maskinvare, som skaper alt fra diskré til imponerende visuelle signaler for å fremheve handlingsforløpet.

ROG Armoury II

ROG Armoury II er en programvare basert på forbedrede drivere som gir mer omfattende kontroll mens du bruker mindre systemressurser. Et intuitivt brukergrensesnitt lar deg enkelt justere ROG Strix Flare for å passe spillestilen din – du kan skape profiler, tilpasse farger og lyseffekter, tilpasse taster, spille inn makroer og mye mer. Du kan til og med spore maskinvarestatistikk under spillingen for dataanalyse.

 
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke ASUS
Bakgrunnsbelyst tastatur true
Tastaturteknologi Mechanical
Compatible Platform PC
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 325 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 185 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 106 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »