Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Aquabeads, Kunstnerkoffert

Til kassen

Se også

Aquabeads, Kunstnerkoffert

(0)
Skriv en anmeldelse
568 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Över 1200 pärlor
  • Från 4 år

Kunstnerkofferten fra Aquabeads er perfekt for å lage vakre Aquabeads-mesterverk når du er på ferie, hjemme hos en venn eller på dagsturer. Måten perlene fester seg til hverandre ligner på rørperler som strykes. Bare spray vann på dine Aquabeads-perler og de fester seg til hverandre. Du trenger hverken strykejern eller varme. Dette bærbare settet kommer med den fantastiske Regnbuepennen som er en dispenser som lar deg enkelt bytte farge når du lager designene dine. Med over 1 200 perler i en pen fargepalettinspirert oppbevaringsstasjon er de kreative mulighetene uendelige! Med perler i 16 forskjellige farger og 6 sjablongark er dette det ultimate Aquabeads-settet. Som en ekstra bonus passer dette settet med Nybegynnerstudio slik at du kan bruke Aquabeads-produktene dine sammen. En fin gave til barn!

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.