Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

ANRAN PoE Overvåkingssystem 4st IP-kameraer 1080P IP-66
ANRAN PoE Overvåkingssystem 4st IP-kameraer 1080P IP-66

1 / 2

ANRAN PoE Overvåkingssystem 4st IP-kameraer 1080P IP-66

9404,05 kr

-40%

Rek pris. 15748,50 kr
Et komplett og avansert poE-sett for de som krever det beste. Ingen unødvendige kabler og tilkoblinger. Dette systemet fungerer via PoE (power over ethernet), det vil si at det ikke er nødvendig med strømadapter til kameraene, st
Les mer

Et komplett og avansert poE-sett for de som krever det beste. Ingen unødvendige kabler og tilkoblinger. Dette systemet fungerer via PoE (power over ethernet), det vil si at det ikke er nødvendig med strømadapter til kameraene, strøm leveres via samme Ethernet-kabel som du kobler til din eske.

Setet er enkelt å montere, og spesielt veldig stabilt, når det er koblet til kabel. Ingen forstyrrelser eller forsinkelser, uten et digitalt bilde av høyeste kvalitet opp til 100m per kamera.

PoE-boksen har en rekke funksjoner som gir deg full fleksibilitet i henhold til dine krav og omgivelser. Plug and play-funksjon - Systemet kjører umiddelbart etter parring, og optimaliserer kun kameraets kontrast og lysstyrke i henhold til dine preferanser.

1080P gir deg et krystallklart bilde, enten du velger å følge den på telefonen, flat eller ekstern skjerm, eller hvorfor ikke alle tre? Dette i sanntid og uten tidsforsinkelse.

Kameraene er utstyrt med IR-kuttfiltre og infrarøde lysdioder innebygd rundt linsen, noe som gir deg en fantastisk nattesyn og en 30m skjerm. Når lyset er svakt, starter mørket automatisk og gir deg samme dag og natt.

Å følge kameraet er nå enklere enn noensinne, ved hjelp av en jevn og gratis app som du enkelt kan laste ned til telefonen eller nettbrettet. Hold øye med stedet, uansett hvor du er i verden. Når uønsket bevegelse oppdages av kameraet, vil du bli varslet umiddelbart.

Alle kameraer er IP66-klassifiserte, noe som betyr at de tåler snø, regn, vind og tåke. Du kan være sikker på at de utfører høyde uansett vær.

Installasjon av setet har aldri vært enklere, med en intuitiv og lettforståelig meny som gir deg full kontroll over systemet, slik at du kan skreddersy operasjonen til dine preferanser.

Boksen er utstyrt med HDMI og VGA for direkte tilkobling til skjerm (for eksempel butikkmiljø).

USB-port for inkludert mus, LAN-port til ruteren og PoE-porter for hvert kamera.

En stor fordel med PoE-kameraer er at de kan kobles til nettverket ditt, enten direkte til ruteren, nettverksporten eller NVR-boksen. Det er opp til deg, boks og kamera finner hverandre uansett.

Dette settet kan utvides med andre / flere kameraer hvis ønskelig. Bare koble til dine egne behov og følg gjennom samme fantastiske app. I tillegg støtter systemet PTZ-kameraer (pan / tilt / zoom) for et enda mer avansert system, for eksempel for større bedrifter.

Støtte for harddisk opp til 4 TB, slik at du kan ta opp strømmen døgnet rundt. Systemet komprimerer innspilt materiale med H264-teknologi, noe som betyr en høyere overføringshastighet og effektiv lagring av materialer for å spare plass. Smart avspilling - lar deg hoppe over sekvenser der ingenting skjer, og i stedet hoppe til hendelser der bevegelsesdetektor er aktivert.

Systemet er onvif-kompatibelt, som muliggjør sammenkobling med produkter fra alle produsenter som støtter onvifstandarden. Dette gjør systemet helt fleksibelt, slik at du kan tilpasse systemet med valgfrie komponenter.


Pakken inneholder:

1* 4-kanals 1080P PoE NVR-boks

4* 2 MP och 1080P IP bullet kameraer

4* 15m & 30m lankabel for kameraene

1* USB-mus

1* Installasjon CD

1* Brukermanual

1* Strømadapter till boksen

1* Festeskruer

1* 4TB Harddisk

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .