Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Adonit Note UVC Stylus

Adonit Note UVC Stylus
Adonit Note UVC Stylus
609 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av iPhonebutiken

Overvåk produktets pris

Denne pennen har UVC-lys som du kan bruke til å rengjøre tangent , skjermer og lignende.
Note støtter "avvisning av hånden", slik at du kan hvile håndflaten mot iPad en mens du skriver, noe som gjør det mye enklere og mer behagelig å jobbe med iPad en.
Med perfekt presisjon kan du skrive eller tegne bilder så små som maur. Adonit Note er ekstremt responsiv og føles naturlig å bruke. Adonit Note fungerer med et stort antall apper, og du kan lage notater direkte på PDF-filer.
Pennen er ladet med microUSB, og hvis du ikke har tid til å lade pennen helt, kan du lade den i 4 minutter og få 1 times arbeidstid.
Du trenger ikke koble pennen til Bluetooth. Bare klikk på "på" -knappen (Bluetooth på) på iPad og begynn å skrive. Det er så enkelt!
UVC-funksjon Vri UVC-lyset 180 grader oppover så vil lampen slukke, men husk alltid å beskytte øynene og barna dine mot lyset og unngå direkte UVC-lys.
Studier har vist at UVC-bølgelengde mellom 270-280 mm er det mest effektive området for direkte å drepe forskjellige bakterier. Jo nærmere objektet er, jo høyere er konsentrasjonen av ultrafiolett lys og desto bedre er steriliseringen!
Brukstid: 12 timer for skriving / tegning, 30 minutter for UVC-lysLadetid: 1 time1mm spiss


passer inn: iPad Pro 12,9 (2018) , iPad Pro 11, iPad Air 3, iPad 9.7, iPad mini 5

Farge: Svart

Materiale: mini um

Måle: 153 x 9,2 mm

Vekt: 13 gram

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.