Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Acer TravelMate P2510-G2-M-57WM

(0)
Skriv en anmeldelse
Acer TravelMate P2510-G2-M-57WM
Acer TravelMate P2510-G2-M-57WM
Acer TravelMate P2510-G2-M-57WM
Acer TravelMate P2510-G2-M-57WM
7418 kr
  • Forventet leveringstid:
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

  • Windows 10

Hold produktiviteten oppe når du er på farten med den lette bærbare PC-en Acer TravelMate P2. PC-en har en rask 8. generasjons Intel Core i5-prosessor, SSD-lagring og en 15" Full HD-skjerm som kan legges helt flatt.


Rask, smart og fleksibel med Windows


På Windows finner du det bredeste utvalget av enheter med stilige design - som 2-i-1-enheter, nettbrett og datamaskin i ett. Du kan få ting gjort på den måten som passer deg og din individuelle stil best. Logg inn med ansiktsgjenkjenning, streame favorittserien din, arbeid i Office-programmet du gjenkjenner og frigjøre kreativiteten din. Med Windows vekker du dine ideer til livet.


Safer enn noensinne


Windows 10 gir deg den mest omfattende sikkerheten så langt. Logg inn på enheten din med ansiktsgjenkjenning. Windows Defender, Brannmur og SmartScreen-filter holder datamaskinen trygg. Gratis oppdateringer hjelper deg med å holde deg oppdatert gjennom hele enhetens levetid.


0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.