Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

vidaXL Metalldetektor 21 cm søkedybde 300 cm LCD-skjerm

Til kassen

Se også

vidaXL Metalldetektor 21 cm søkedybde 300 cm LCD-skjerm

(0)
Skriv en anmeldelse
vidaXL Metalldetektor 21 cm søkedybde 300 cm LCD-skjerm
vidaXL Metalldetektor 21 cm søkedybde 300 cm LCD-skjerm
vidaXL Metalldetektor 21 cm søkedybde 300 cm LCD-skjerm
vidaXL Metalldetektor 21 cm søkedybde 300 cm LCD-skjerm
1249 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Denne metalldetektoren er rettet mot brukere som er ute etter en kraftig metalldetektor med høy brukervennlighet og følsomhet. Det kan finne metaller som jern, sølv, kobber, osv. Pinpoint-funksjonen lar brukeren finne metall i forskjellige jordtyper med stor nøyaktighet. Det kan oppdage myntformede gjenstander begravd opp til 18 cm i dybde og større objekter ned til 300 cm i dybde. Søkespolen er vanntett, slik at du kan oppdage gjenstander i grunt vann. Den har også justerbar DISC (metallfilterfunksjon) samt bevegelsesdiskriminering, noe som gjør den til et allsidig verktøy. LCD-skjermen viser typer metall, følsomhet og lavt batterinivå. En stikkontakt er plassert på kontrollboksen, og gir deg muligheten til å koble til hodetelefoner. Det har også armlen med glidelås for et komfortabelt, ikke-utmattende hold. Metalldetektoren drives av 1 x 9V batterier (ikke inkludert). Merk: Bruk av en metalldetektor kan kreve tillatelse eller lisens. Områder hvor en metalldetektor kan brukes, kan også være begrenset. Bli kjent med alle lokale, statlige og nasjonale lover angående bruk av metalldetektor. Følg disse lovene.
 • Farge: svart
 • Samlet mål: 113 x 21 x 21 cm (L x B x H)
 • Justerbar aksel: 95 - 113 cm
 • Operasjonsformer: All Metal, DISC
 • Visuelt målsystem: LCD-skjerm
 • Lydsignal: intern høyttaler og hodetelefonkontakt
 • Spolesystem: Φ 21 cm (vanntett)
 • Deteksjonsdybde: Objekter på størrelsen av en mynt ned til 18 cm dybde, større objekter ned til 300 cm dybde
 • Frekvens: 6,4 - 6,8 kHz
 • Kjører på 1 x 9V batteri (ikke inkludert)
 • SKU:141463
 • EAN:8718475905578

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.