Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Namron Zigbee Komfyrvakt taksensor hvit for ettermontering
Namron Zigbee Komfyrvakt taksensor hvit for ettermontering
Namron Zigbee Komfyrvakt taksensor hvit for ettermontering
Namron Zigbee Komfyrvakt taksensor hvit for ettermontering

1 / 4

Namron Zigbee Komfyrvakt taksensor hvit for ettermontering

3 999 kr
Komfyren er hjemmets største brannkilde. Komfyrvaktens oppgave er å skru av komfyren om det skulle oppstå farlige situasjoner. Namron Zigbee komfyrvakt har spesielle egenskaper i forhold til kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet, og i tillegg et di
 • Høyoppløselig IR-sensor
 • Lav risiko for falske alarmer
 • Enkel å montere og installere
 • Smart energistyring
 • Kompatibel med Athom Homey
Les mer
Komfyren er hjemmets største brannkilde. Komfyrvaktens oppgave er å skru av komfyren om det skulle oppstå farlige situasjoner. Namron Zigbee komfyrvakt har spesielle egenskaper i forhold til kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet, og i tillegg et diskret og rent utseende. Den innebygde, høyoppløselige IR-sensoren overvåker flere punkter på komfyren samtidig, og gir ekstra sikkerhet dersom farlige situasjoner skulle oppstå. Den sørger også for minimal risiko for forstyrrende, falske alarmer. Ved normal bruk av platetoppen vil man i det daglige ikke legge merke til komfyrvakten. Hvorfor smart komfyrvakt? Smarte produkter hjelper deg å styre strømforbruket på en mer kostnadseffektiv måte og gjør det enklere å se hvilke apparater man skal unngå å bruke når strømprisen er på sitt høyeste. Gjør innstillinger for å motta varsler i ditt smarthussystem, eller sett opp scener som hjelper deg å unngå energitoppene ved å for eksempel midlertidig skru av panelovner når komfyren er i bruk. Brannvarsling, tørrkoking og laststyring er noen av funksjonene som kan gjøres tilgjengelig via Zigbee-protokollen. Komfyrvakten er kompatibel med Athom Homey. Kan også brukes uten smart tilknytning.

Teknisk beskrivelse:
Komfyrvakt for ettermontering (plugges i eksisterende komfyrkontakt). Systemet består av en Power Control Unit (PCU) for montering på vegg bak komfyren, og en varmesensor for montering i tak over komfyren. Pakken inneholder: - Varmesensor 1stk - Strømutkoblingsenhet (PCU) 1 stk - Batterier 3 stk LR03/AAA - Monteringsbrakett - Skrue og plugg 2 stk - Dobbeltsidig tape - Brukerveiledning Om ZigBee: ZigBee er en trådløs kommunikasjonsprotokoll for personlige datanettverk (WPAN). Mesh-nettverket lar ulike enheter kommunisere med hverandre, og dette gir et enkelt og pålitelig system for å styre ulike apparater via din ZigBee smarthub. ZigBee er åpen protokoll hvilket betyr at flere produsenter sammen bidrar til å vedlikeholde og utvikle standarden Denne protokollen er både enklere og billigere enn andre WPAN, eksempelvis Bluetooth og WiFi. En annen klar fordel med ZigBee er at den er spesielt strømgjerrig, Dette gjør den godt egnet for batteridrevne apparater og apparater som sender data kontinuerlig. Den er derfor mye brukt innenfor lysstyring, sensornettverk og smarthus.

Spesifikasjoner:

Bruksegenskaper

 1. Bruksområde: Innendørs
 2. Plug & Play: Ja

Dimensjonsegenskaper
 1. Høyde (mm): 48
 2. Lengde (mm): 87

Elektrotekniske egenskaper
 1. Belastning (A): 25A
 2. Spenning (V): 230

Generelt
 1. Farge: Hvit

Gruppering
 1. Gruppe: Smarthus
 2. Type: Komfyrvakt

Kompatibeltsguide
 1. Homey: Ja
 2. Homey Bridge: Ja

Konstruksjonsegenskaper
 1. Antall stikk: 1
 2. Beskyttelsesklasse: I - Jordet

Kjappe fakta

 • Høyoppløselig IR-sensor
 • Lav risiko for falske alarmer
 • Enkel å montere og installere
 • Smart energistyring
 • Kompatibel med Athom Homey

Identifikasjon

EAN 7070990334501
Produsentens artikkelnummer 1402792
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser