Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sommarboken

Til kassen

Se også

Sommarboken

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Monika Fagerholm, Tove Jansson

211 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    6-14 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Allmenn skjønnlitteratur
  • Bok
  • Øvrig
  • Swedish
  • Monika Fagerholm, Tove Jansson
Sommarboken är Tove Janssons mest älskade vuxenbok. Berättelsen utspelar sig på en ö i finska viken där Sophia tillbringar sommaren tillsammans med sin pappa och farmor. I centrum finns vänskapen mellan en mycket gammal kvinna och en mycket liten flicka, vacker och intensiv precis som en sommar i skärgården. Berättelsen, som har biografiska inslag, utkom 1972.Med nyskrivet förord av Monika Fagerholm.
Sjanger:
Allmenn skjønnlitteratur
Formater:
Bok
EAN:
9789523330696
Publisher:
Förlaget M
Innbindning:
Øvrig
Språk:
Swedish
ISBN:
9789523330696
Læremiddel:
0
Størrelse:
162
Forfatter:
Monika Fagerholm
Tove Jansson

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.