Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Penis; en håndbok

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Sturla Pilskog

Bøker - Fri frakt over 299 kr

349 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Inngår i kampanjen :

Bøker - Fri frakt over 299 kr
  • Medisin, Mosjon & Helse, Sex & Samliv, Historie
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Sturla Pilskog
Alt du må vite om mannens viktigste verktøy.
Knapt noe organ har vært mer elsket, forhatt og omdiskutert. Likevel er det fortsatt mange myter og usikkerhet knyttet til penis og pung - både hos gammel og ung. Er den stor nok? Hvorfor verker det i ballene? Kan jeg bli steril av mobilstråling? Hva er egentlig prostata?
I denne lettfattelige og underholdende boken gir urolog Sturla Pilskog svarene du trenger. Her lærer du hvordan det hele henger sammen der nede, hva som er normalt, hvilke plager du bør ta på alvor og hva som kan gjøres for å bli kvitt dem. Målet er å fjerne unødvendig engstelse og gjøre gutter og menn stolt av egen kropp. Underveis forteller han fascinerende historier om pigger på skaftet, oldtidens Viagra, fantompenis og Napoleons innskrumpede ål.
«Urolog Sturla Pilskog har skrevet den ultimate populærvitenskapelige håndboka om menns stolte organ.» Terningkast 6, Dagbladet
Sjanger:
Medisin
Mosjon & Helse
Sex & Samliv
Historie
Formater:
Bok
EAN:
9788248925347
Publisher:
Kagge
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788248925347
Læremiddel:
0
Størrelse:
212
Forfatter:
Sturla Pilskog

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.