Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Slakting & skjæring; storfe, sau, gris, vilt

1 / 1

Slakting & skjæring; storfe, sau, gris, vilt

305 kr
Endelig en bok om slakting og partering. Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn. Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder
  • Kokebøker
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Stian Espedal
Les mer
Endelig en bok om slakting og partering. Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn. Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder. Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles. Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du "bare" er generelt matinteressert. Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe.
Sjanger Kokebøker
Formater Bok
EAN 9788293351641
Publisher Jæren Forlag
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788293351641
Læremiddel 0
Størrelse 220
Forfatter Stian Espedal
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse