Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Ronaldo ruler

1 / 1

Ronaldo ruler

Simon Mugford

174 kr
I faktaboka Ronaldo ruler kan du lese om portugisiske Cristiano Ronaldo, en av verdens beste fotballspillere gjennom tidene. Denne lettleste boka er en del av en serie som gir leseren fakta, tall og historiene bak fotballsuksessene. Boka er gjennomi
  • Skjønnlitteratur barn & ungdom, Europa
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Simon Mugford
Les mer
I faktaboka Ronaldo ruler kan du lese om portugisiske Cristiano Ronaldo, en av verdens beste fotballspillere gjennom tidene. Denne lettleste boka er en del av en serie som gir leseren fakta, tall og historiene bak fotballsuksessene. Boka er gjennomillustrert. Bøkene om fotballstjernene som ruler er skrevet av Simon Mugford og er en lettlest serie for 9 - til 12-åringer som elsker fotball.
Hvorfor kalles Erling Braut Haaland for Terminator? Hvor gammel var Messi da han begynte å spille for sin første klubb? Bli kjent med verdens mest kjente fotballspillere! Les om hvordan de var som barn, og hva de har opplevd på veien mot å bli en av fotballens superstjerner. I hver bok fortelles historien til en av fotballheltene. I tillegg er bøkene fulle av fakta, tall og tips, og de er gjennomillustrert.
Sjanger Skjønnlitteratur barn & ungdom Europa
Formater Bok
EAN 9788203395482
Publisher Aschehoug
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788203395482
Læremiddel 0
Serie Fotballstjerner
Størrelse 128
Forfatter Simon Mugford
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser