Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Elskede barn

1 / 1

Elskede barn

347 kr
Elskede barn er en kritikerrost, oppsiktsvekkende internasjonal debut - en hjerteskjærende og skremmende psykologisk thriller. Sofistikert, velskrevet og skremmende fra første side. Denne historien begynner der andre slutter. En kvinne og to barn
  • Krim, spenning & skrekk, Allmenn skjønnlitteratur
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Romy Hausmann
Les mer
Elskede barn er en kritikerrost, oppsiktsvekkende internasjonal debut - en hjerteskjærende og skremmende psykologisk thriller. Sofistikert, velskrevet og skremmende fra første side.
Denne historien begynner der andre slutter. En kvinne og to barn rømmer etter å ha vært holdt fanget i flere år. Men terroren følger etter dem ut i friheten og stirrer dem rett i ansiktet.

Dypt inne i skogen ligger en hytte uten vinduer. Der inne er Lena og barnas liv overvåket og styrt av far. Han skaper natten og dagen. Som Gud. Måltider, toalettbesøk og lesning følger strikte tider og blir overvåket ned i minste detalj. Han beskytter familien fra alle farer "der ute" og sørger for at barna - født og oppvokst i hytta - har det de trenger.
En dag klarer Lena å rømme. Hun og barna er frie. Men marerittet er ikke over, det har akkurat begynt. For far vil ha tilbake det som tilhører ham.

Skummelt fra første side - Elskede barn er en thriller som beveger seg i grenselandet til det ubegripelige; ond, tragisk og fullstendig nervepirrende.
Sjanger Krim, spenning & skrekk Allmenn skjønnlitteratur
Formater Bok
EAN 9788202653118
Publisher Cappelen Damm
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788202653118
Læremiddel 0
Størrelse 421
Forfatter Romy Hausmann
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser