Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Menneskets historie

Rolf Kenneth Aristos

Bok

Bøker - Fri frakt over 299 kr

247 kr
  • Forventet leveringstid:
    9-12 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Inngår i kampanjen :

Bøker - Fri frakt over 299 kr
  • Diverse, Historie & Arkeologi
  • Bok
  • Heftet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Rolf Kenneth Aristos
Rolf Kenneth Aristos presenterer i denne boken en skisse av menneskets historie som strekker seg frem til ca. 500-tallet f.Kr. Aristos’ hovedkilde har vært de samlede verker til Zecharia Sitchin (1920-2010), fortidsforskeren som valgte å tolke bokstavlig sumerernes religiøse og episke tekster som fortalte om deres samkvem med anunnakiene. Anunnakiene var angivelig en ET-gruppe som hevdet at de kom fra planeten Nibiru, og som utnyttet sin fysiske størrelse og sin teknologiske overlegenhet til å spille rollen som guder overfor jordmenneskene. De forlot Jorden i det andre årtusen f.Kr. Aristos integrerer i sin fortelling enkelte av innsiktene til Immanuel Velikovsky (1895-1979), samt informasjonen om solsystemet og Jordens fortid som kommer fra web-basen ZetaTalk, som en ET-gruppe angivelig står bak. Aristos tar også for seg den revisjon av bronsealderkulturenes kronologier som presenteres i boken Centuries of Darkness (1991) av historiker Peter James og hans team av historikere og arkeologer. Videre integreres den utviklingslinje av innsikter og konklusjoner innen bibelvitenskapen som går fra Julius Wellhausen (1844-1918) til Martin Noth (1902-1968) til Richard Elliott Friedman. Resultatet er et friskt og spennende nytt syn på menneskehetens historie.
Sjanger:
Diverse
Historie & Arkeologi
Formater:
Bok
EAN:
9788230321478
Publisher:
Vulkan
Innbindning:
Heftet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788230321478
Læremiddel:
0
Størrelse:
512
Forfatter:
Rolf Kenneth Aristos

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .