Tilbake til start
Flid; sy tidløse garderobeklassikere

1 / 1

Flid; sy tidløse garderobeklassikere

Kristin Vaag, Oda Stormoen

391 kr
Sy en komplett garderobe med klassiske nøkkelplagg i skandinavisk design. 22 detaljrike oppskrifter for alle ferdighetsnivåer! De beste plaggene i klesskapet er de du vil bruke om og om igjen, de du aldri blir lei av. Klesplaggene du føler deg komf
  • Övrigt handarbete
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Kristin Vaag, Oda Stormoen
Les mer
Sy en komplett garderobe med klassiske nøkkelplagg i skandinavisk design. 22 detaljrike oppskrifter for alle ferdighetsnivåer! De beste plaggene i klesskapet er de du vil bruke om og om igjen, de du aldri blir lei av. Klesplaggene du føler deg komfortabel og selvsikker i, de som sitter godt, og som reflekterer den du er. Med Sy tidløse garderobeklassikere kan du sy din helt egen, klassiske basisgarderobe - full av varige favorittplagg.
Plaggene kan kombineres til utallige antrekk, og brukes til både hverdag og fest. Boken inneholder 22 oppskrifter på klassiske nøkkelplagg som er obligatoriske i enhver garderobe, med forslag til tilpasninger og variasjoner som gjør at du kan designe plagg som passer din unike stil. I tillegg er boken full av visuell inspirasjon, sømteknikker og gode tips til enkle grep du kan gjøre for å lykkes med syingen, både som nybegynner og viderekommen.
Forfatterne Kristin Vaag og Oda Stormoen fant hverandre gjennom en felles lidenskap for håndarbeid og design, og sammen har de startet Flid.no. Skaperglede er stikkordet. Mestringsfølelsen som følger med det å skape egne plagg, er målet.

Her kan du
Sjanger Övrigt handarbete
Formater Bok
EAN 9788205555488
Publisher Gyldendal
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788205555488
Læremiddel 0
Størrelse 247
Forfatter Kristin Vaag Oda Stormoen
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser