Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flid; sy tidløse garderobeklassikere

Kristin Vaag, Oda Stormoen

Bok

393 kr
 • Forventet leveringstid:
  Kommende
  Foreløpig releasedato
  2021-10-13
 • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

 • Övrigt handarbete
 • Bok
 • Innbundet
 • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
 • Kristin Vaag, Oda Stormoen
Sy en komplett garderobe med klassiske nøkkelplagg i skandinavisk design. 22 detaljrike oppskrifter for alle ferdighetsnivåer!
De beste plaggene i klesskapet er de du vil bruke om og om igjen, de du aldri blir lei av. Klesplaggene du føler deg komfortabel og selvsikker i, de som sitter godt, og som reflekterer den du er. Med Sy tidløse garderobeklassikere kan du sy din helt egen, klassiske basisgarderobe - full av varige favorittplagg.
Plaggene kan kombineres til utallige antrekk, og brukes til både hverdag og fest. Boken inneholder 22 oppskrifter på klassiske nøkkelplagg som er obligatoriske i enhver garderobe, med forslag til tilpasninger og variasjoner som gjør at du kan designe plagg som passer din unike stil. I tillegg er boken full av visuell inspirasjon, sømteknikker og gode tips til enkle grep du kan gjøre for å lykkes med syingen, både som nybegynner og viderekommen.

Forfatterne Kristin Vaag og Oda Stormoen fant hverandre gjennom en felles lidenskap for håndarbeid og design, og sammen har de startet Flid.no. Skaperglede er stikkordet. Mestringsfølelsen som følger med det å skape egne plagg, er målet.


Her kan du
Sjanger:
Övrigt handarbete
Formater:
Bok
EAN:
9788205555488
Publisher:
Gyldendal
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788205555488
Læremiddel:
0
Forfatter:
Kristin Vaag
Oda Stormoen

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .