Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Vi er ikke her for å ha det morsomt

1 / 1

Vi er ikke her for å ha det morsomt

Nina Lykke

393 kr
"Hvis du vil lese om bortskjemte middelklassemennesker som graver rundt i sitt eget navlelo, da er dette boken for deg." Knut er en middelaldrende forfatter med én suksessroman bak seg. Han bor vegg i vegg med Frank, grafisk designer med hjemmekonto
  • Industriell økonomi, Allmenn skjønnlitteratur
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Nina Lykke
Les mer
"Hvis du vil lese om bortskjemte middelklassemennesker som graver rundt i sitt eget navlelo, da er dette boken for deg." Knut er en middelaldrende forfatter med én suksessroman bak seg. Han bor vegg i vegg med Frank, grafisk designer med hjemmekontor og Knuts livsvitne, så å si. Nå er Knut invitert til litteraturfestivalen på Lillehammer, riktignok som stand-in, men likevel. Frank skal få være med og bo gratis på Knuts rom på Breiseth; i det hele tatt har Knut planer om å tyne mest mulig ut av denne festivalen, nå som han endelig har fått en slags ny sjanse.

Med det forrige romanforsøket sitt ville han imøtegå anmeldernes beskyldninger om at han løper den hvite, privilegerte middelklassens ærend, men redaktøren var ikke imponert, og boken kom aldri ut. Her på Lillehammer øyner Knut muligheten til å kare seg opp og gjøre seg gjeldende igjen. I denne romanen holder Nina Lykke lupen over et miljø hvor alt er lov - hvis man bare holder seg til reglene. For vi er jo ikke her for å ha det morsomt.
Sjanger Industriell økonomi Allmenn skjønnlitteratur
Formater Bok
EAN 9788249523757
Publisher Oktober
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788249523757
Læremiddel 0
Størrelse 274
Forfatter Nina Lykke
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser