Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Grønn bonanza: potetpizza, sommerruller og blomkålwings

1 / 1

Grønn bonanza: potetpizza, sommerruller og blomkålwings

217 kr
Lukt på frukten, kjenn på avokadoen, hør at smøret smelter i panna og vær sammen. Mia Frogner tar alle sanser i bruk når hun i Grønn bonanza formidler sitt ektefølte engasjement for de grønne råvarenes muligheter, tilberedelsens liflige dufter og
  • Vegetar
  • Bok
  • Heftet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Mia Frogner
Les mer
Lukt på frukten, kjenn på avokadoen, hør at smøret smelter i panna og vær sammen. Mia Frogner tar alle sanser i bruk når hun i Grønn bonanza formidler sitt ektefølte engasjement for de grønne råvarenes muligheter, tilberedelsens liflige dufter og nytelsen av det ferdige resultatet. Sosialt samvær er en like viktig ingrediens i Mias oppskrifter som ferske råvarer. Matlagingen skal skje i fellesskap og bordets gleder nytes i lag med andre. For mat er mer enn mat, mat er sanselig glede og samvær. I Grønn bonanza møter du hjemlige råvarer som potet, blomkål og gulrot i spennende kombinasjoner med innslag fra andre kulturer. Over 60 fristende oppskrifter får følge av Mias korte personlige tekster om maten, tilberedelsen og nytelsen.
Mia ivrer for at vi skal øke vårt forbruk av grønt, ha en bærekraftig matkultur, velge kortreiste og helst økologiske råvarer, tenke miljøvennlig oppbevaring og ikke kaste rester. Hennes kloke og tidsriktige matfilosofi heter Grønn bonanza, og den smaker av fest! Mia er da også miljø- og matsjef for Øyafestivalen. Mia Frogner er personen bak Green Bonanza, hvor bærekraft, miljø og mat kommuniseres med kunnskap og entusiasme - og uten pekefinger. Til daglig jobber hun også som miljø- og matsjef for Øyafestivalen. I tillegg til Grønn bonanza har hun utgitt Grønnere! (2018) og Mer enn mett (2020). Følg henne på instagram på @greenbonanza.
Sjanger Vegetar
Formater Bok
EAN 9788202695514
Publisher Cappelen Damm
Innbindning Heftet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788202695514
Læremiddel 0
Størrelse 196
Forfatter Mia Frogner
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser