Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Skolejournalen. Små og store begivenheter fra skoleårene

1 / 1

Skolejournalen. Små og store begivenheter fra skoleårene

347 kr
348 kr
Skolejournalen følger barna fra de er skolestartere til de går ut av videregående. Boken blir en nydelig minnebok fra barnas skoleår gjennom å notere ned ting og å la barna svare på ulike spørsmål. Den er i tillegg et sted å oppbevare de viktigste ti
  • Almanakker & Kalendere
  • Bok
  • Øvrig
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Marte Lindstad Næss
Les mer
Skolejournalen følger barna fra de er skolestartere til de går ut av videregående. Boken blir en nydelig minnebok fra barnas skoleår gjennom å notere ned ting og å la barna svare på ulike spørsmål. Den er i tillegg et sted å oppbevare de viktigste tingene barna lager og får gjennom skoletiden. Dette kan man gjøre ettersom boken har en lomme for hvert skoleår, med plass til å legge inn ting i opptil A4-størrelse. I tillegg til lommene, består boka av 4 sider for hvert skoleår til utfylling og plass til bilder, totalt 78 sider.

Gjennom hele boka kan barna svare på spørsmål knyttet til skole og fritid. Eksempler på spørsmål kan være "Hva er dine yndlingsfag?", "Hva liker du å gjøre i friminuttene", til overskrift som "Mitt digitale liv" for de eldre elevene (etter hvert skriver inn når de selv kan). Boken blir til slutt en tidskapsel fra tiden som skolebarn, hvor også foreldrene kan samle de viktigste minnene på et sted, i en fin bok, istedenfor å legge alt i en eske.

Bokas innvendige sider er i størrelsen A4 og har fire ringer som kan åpnes og lukkes, slik at man kan legge inn egne ark også, skulle man ønske det. Skolejournalen tar over der forlagets populære "Barnejournalen" slipper, når barnet er 6 år, en bok som igjen tar over etter "Gravidjournalen" og "Babyjournalen". Med disse fire titlene har man nå fått en serie bøker som starter fra der barnet er i mors mage til han eller hun er myndig og ferdig på skolen.
Sjanger Almanakker & Kalendere
Formater Bok
EAN 9788293665090
Publisher Filiokus Media
Innbindning Øvrig
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788293665090
Læremiddel 0
Forfatter Marte Lindstad Næss
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser