Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Snøsøsteren; en julefortelling

1 / 1

Snøsøsteren; en julefortelling

391 kr
En rørende historie fra suksessforfatteren Maja Lunde med illustrasjoner av Lisa Aisato . Snøsøsteren er en julefortelling i 24 deler som tryller frem den magiske julestemningen du kjenner fra Charles Dickens' A Christmas Carol , H. C. Andersen
  • Skjønnlitteratur barn & ungdom, Faktalitteratur barn & ungdom, Ungdomsbøker
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Maja Lunde
Les mer
En rørende historie fra suksessforfatteren Maja Lunde med illustrasjoner av Lisa Aisato. Snøsøsteren er en julefortelling i 24 deler som tryller frem den magiske julestemningen du kjenner fra Charles Dickens' A Christmas Carol, H. C. Andersens fortellinger og barne-tv-serier som Snøfall.

Det er snart julaften, som også er dagen Julian blir 10 år. Vanligvis er det årets beste dag, når juletreet står pyntet og lysene er tent, luften er fylt av lukten fra klementiner og pepperkaker, og det knitrer i peisen. Men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg etter at storesøsteren Juni døde og Julian tenker at jula rett og slett er avlyst.

Så en dag møter Julian den livsglade juleelskeren Hedvig og han begynner å tro det kan bli jul likevel. Men det er noe mystisk med huset som Hedvig bor i. Hvem er den underlige gamle mannen som stadig dukker opp? Og hva er det egentlig Hedvig skjuler?
Sjanger Skjønnlitteratur barn & ungdom Faktalitteratur barn & ungdom Ungdomsbøker
Formater Bok
EAN 9788248922056
Publisher Kagge
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788248922056
Læremiddel 0
Serie Snøsøsteren
Størrelse 188
Forfatter Maja Lunde
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser