Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Villmarksinteriør

Linka Neumann

Bok

349 kr
 • Forventet leveringstid:
  Kommende
  Foreløpig releasedato
  2021-09-24
 • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

 • Strikking & Hekling
 • Bok
 • Innbundet
 • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
 • Linka Neumann
Linka Neumann er kjent for sine karakteristiske og vakre villmarksgensere. Denne gangen overrasker hun med røff og rustikk interiørstrikk til hus og hytte. Linka er inspirert av tradisjon, urfolk og natur, men med en umiskjennelig personlig og moderne vri. Her får du oppskrifter på originale og vakre puter, lune pledd i flere størrelser og dekorative veggtepper - alt i Linkas spreke og kontrastfylte fargekombinasjoner.
Sjanger:
Strikking & Hekling
Formater:
Bok
EAN:
9788203368523
Publisher:
Aschehoug
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788203368523
Læremiddel:
0
Forfatter:
Linka Neumann

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .