Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Opptur med sunn mat

1 / 1

Opptur med sunn mat

349 kr
Opptur med sunn mat er for deg som vil ha inspirasjon til sunne, enkle og varierte oppskrifter til dagens måltid. Her finn du nemleg 80 spennande oppskrifter på både frukost, matpakkar, middagar og sukkerfrie alternativ til det søte. I tillegg ka
  • Kokebøker
  • Bok
  • Innbundet
  • Norwegian Nynorsk; Nynorsk, Norwegian
  • Linda Stuhaug
Les mer
Opptur med sunn mat er for deg som vil ha inspirasjon til sunne, enkle og varierte oppskrifter til dagens måltid. Her finn du nemleg 80 spennande oppskrifter på både frukost, matpakkar, middagar og sukkerfrie alternativ til det søte.

I tillegg kan du bruke boka som eit verktøy for å komme i gang med kosthaldsendringar. Linda deler sine beste tips for eit sunnare matval, gir konkrete anbefalingar og motivasjonstriks som er enkle å følge. Perfekt for deg som treng ein dytt i riktig retning, eller som ønsker å halde på dei gode vanane. Linda Marie Stuhaug er ernæringsstudent og står bak bloggen lindastuhaug.no. Dagleg oppsøker 10 000 nordmenn bloggen for å få inspirasjon til å ete både sunnare og betre. La Linda vise deg at det er ein opptur med sunn mat !
Sjanger Kokebøker
Formater Bok
EAN 9788293428138
Publisher Frisk Forlag
Innbindning Innbundet
Språk Norwegian Nynorsk; Nynorsk, Norwegian
ISBN 9788293428138
Læremiddel 0
Størrelse 233
Forfatter Linda Stuhaug
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse