Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Det søte liv: Kristines favoritter

1 / 1

Det søte liv: Kristines favoritter

347 kr
I Det søte liv; Kristines favoritter får du både oppskriftene på Kristine Ilstads favorittkaker og de kakene som har vært mest populære blant leserne. Boken inkluderer også Kristines beste desserter. Kristine Ilstad driver bloggen Det søte liv
  • Desserter
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Kristine Ilstad
Les mer
I Det søte liv; Kristines favoritter får du både oppskriftene på Kristine Ilstads favorittkaker og de kakene som har vært mest populære blant leserne. Boken inkluderer også Kristines beste desserter.

Kristine Ilstad driver bloggen Det søte liv som er Norges største kakeblogg, med over 3000 oppskrifter og tusenvis av besøkende hver dag. Bloggen har tiårsjubileum høsten 2014, og dette er Det søte livs jubileumsbok med det beste fra bloggen gjennom ti år.

Her er det noe for enhver smak og anledning! La deg friste av mektige sjokoladekaker, søte småkaker, deilige langpannekaker, flotte festkaker, duftende gjærbakst og de aller beste vaflene. Boken inneholder om lag 200 nøye utvalgte oppskrifter, som til sammen gir en uvurderlig samling oppskrifter for deg som liker å skape noe søtt og godt på kjøkkenet, enten det er til store selskaper eller til hjemmekosen. Alle oppskriftene er enkle og med grundig forklaring av fremgangsmåte.

En bok som passer for kakemonser og andre søtnoser - en bok som tar det søte seriøst. Hege Lyngved Odinsen, VG. terningkast 5.
<>

Bla i boka her:

Sjanger Desserter
Formater Bok
EAN 9788202440671
Publisher Cappelen Damm
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788202440671
Læremiddel 0
Størrelse 326
Forfatter Kristine Ilstad
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser