Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Fattig student

Til kassen

Se også

Fattig student

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Karen Elene Thorsen

259 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    6-12 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Kokebøker
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Karen Elene Thorsen
"Jeg er helt elendig med penger. Når jeg får lønn, kan jeg finne på å bruke alt på en dag på unødvendige ting som klær og sko i stedet for husleie og mat".
Karen Elene Thorsen innså at noe måtte gjøres hvis hun skulle få råd til reiser og andre ting. Hun oppdaget fort at det var mye å spare på matbudsjettet og skrev handlelister, eksperimenterte med billige baseingredienser og planla for en uke om gangen. Resultatet var halverte matutgifter, variert kosthold og null matsvinn! På instagramkontoen @FATTIG.STUDENT begynte Karen å dele ukemenyer med handlelister og oppskrifter. Hun fikk umiddelbar respons og har nå over 100.000 engasjerte følgere som "liker", kommenterer og lager mat på budsjett.

I denne morsomme og særdeles nyttige kokeboken fra "Fattig student" finner du 20 ukemenyer for under 250 kroner, smarte restemåltider, sparetips og masse andre geniale råd for deg som vil være økonomisk og mett!
Sjanger:
Kokebøker
Formater:
Bok
EAN:
9788293516613
Publisher:
Pilar
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788293516613
Læremiddel:
0
Størrelse:
190
Forfatter:
Karen Elene Thorsen

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.