Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

En fri agent

Til kassen

Se også

En fri agent

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

John le Carré

238 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Krim, spenning & skrekk, Allmenn skjønnlitteratur
  • Bok
  • Innbundet
  • Swedish
  • John le Carré

Nat, en veteran inom den brittiska underrättelsetjänsten, anar att hans tid som agent närmar sig sitt slut. Men ett sista uppdrag dyker upp och plötsligt befinner sig Nat i team med den briljanta Florence, som jagar en oligark med ljusskygga planer. Samtidigt blir Nat badmintonpartner med den unge Ed som vädrar sitt missnöje med att leva i en värld som befinner sig i skuggan av Trump och Brexit. Snart öppnas en dörr mot oväntade samarbeten och Nat tvingas ut på fältet igen – med både Ed och Florence – och spåren leder österut. Efter succén med den tillbakablickande Spionernas arv återvänder John le Carré nu till vår tids stora frågor. En fri agent är en både kylig och rasande samtidsskildring av en mästare i högform.

Sjanger:
Krim, spenning & skrekk
Allmenn skjønnlitteratur
Formater:
Bok
EAN:
9789100180546
Publisher:
Albert Bonniers Förlag
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Swedish
ISBN:
9789100180546
Læremiddel:
0
Størrelse:
292
Forfatter:
John le Carré

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>