Tilbake til start
Madame Terror

1 / 1

Madame Terror

Jan Guillou

(1 anmeldelse)
347 kr
Det største terrorangrepet i verdenshistorien skal gjennomføres under ledelse av den kvinnelige palestinske brigadegeneralen Mouna Husseini. Palestinerne har skjønt at tilgangen til en russisk superubåt for første gang kan gi dem teknologisk overtak.
  • Krim, spenning & skrekk, Allmenn skjønnlitteratur
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Jan Guillou
Les mer
Det største terrorangrepet i verdenshistorien skal gjennomføres under ledelse av den kvinnelige palestinske brigadegeneralen Mouna Husseini. Palestinerne har skjønt at tilgangen til en russisk superubåt for første gang kan gi dem teknologisk overtak. Hovedproblemet er ikke av teknisk, økonomisk eller militær art, men kulturelt: Kløften mellom rasistiske russiske offiserer og høyt utdannede palestinere er for dyp til at de makter å samarbeide. Prosjektet er i ferd med å strande på fordommer. Mouna innser at hun trenger følgende person: En fartøysjef som ikke er russisk, men som snakker språket perfekt. Han bør helst være dekorert med Den røde stjerne. Gjerne med Russlands mest høythengende orden - Russlands Helt - i tillegg. Samt den palestinske Hederslegionen. Han må også være en ekte sjøoffiser av høy grad. Denne mannen finnes - han lever tilbaketrukket som forretningsmann i California. Og når Mouna endelig får sporet opp sin gamle venn Carl Gustaf Gilbert Hamilton, svarer han til hennes overraskelse ja til å lede undervannsangrepet på Israels havner - et angrep som trolig vil føre dem alle i døden og som garantert vil endre verdenshistorien.
Sjanger Krim, spenning & skrekk Allmenn skjønnlitteratur
Formater Bok
EAN 9788281430372
Publisher Piratforl.
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788281430372
Læremiddel 0
Serie Hamilton
Størrelse 422
Forfatter Jan Guillou
A

Anonym

For 6 år siden

Denne boken "Madame Terror" var forsåvidt grei nok. Plottet var spennende nok, og det var veldig interessant scenario. Men ett gjentagende problem med flere av bøkene til den svenske forfatteren Jan Guillou, er at de ofte er skrevet veldig svart / hvitt. Det blir veldig tydelig hva forfatteren står for, og hva han mener om ting. Helten i bøkene hans er alltid veldig smart, og gjør viss nok aldri noe som helst feil. Men skurkene i historiene hans, blir skrevet som veldig dumme og tiltaksløse - som alltid gjør feil eller feil etter feil hele tiden!