Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Dandy

1 / 1

Dandy

Jan Guillou

347 kr
Dandy er andre del i Jan Guillous romanserien om 1900-tallets Europa. I Dandy får vi vite hva som skjedde videre med Sverre, fra den første forelskelsen i Dresden der han og den engelske ingeniørstudenten Lord Albert Manningham bestemte deg fo
  • Antologier & Eventyr, Allmenn skjønnlitteratur
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Jan Guillou
Les mer
Dandy er andre del i Jan Guillous romanserien om 1900-tallets Europa.

I Dandy får vi vite hva som skjedde videre med Sverre, fra den første forelskelsen i Dresden der han og den engelske ingeniørstudenten Lord Albert Manningham bestemte deg for et liv sammen. De to unge og elegante gentlemen reiser tilbake til Wiltshire i Sør-England, hvor tilværelsen ikke viser seg å bli like idyllisk og enkel som Sverre forventet. Albert har arvet tittel og ansvaret for slottet Manningham etter sin fars død. Her bor også mor, bestemor og Alberts tre søstre, som hadde håpet at Albert skulle komme hjem med en kone. Londons homoseksuelle verden er fortsatt rystet over tiltalen og fengselsdommen mot Oscar Wilde, hvis krets Albert tilhørte før han mer eller mindre ble tvunget til å reise til Dresden. Lord Albert introduserer Sverre for Londons kunstnere, bohemer og for den frigjorte Bloomsburykretsen.

Der Brobyggerne kretset rundt 1900-tallets ingeniørkunst og teknikk, omhandler Dandy kunstverdenen. En verden som også var sterkt preget av en optimistisk forestilling om at 1900-tallet skulle bli fredens århundre.
Sjanger Antologier & Eventyr Allmenn skjønnlitteratur
Formater Bok
EAN 9788281434660
Publisher Piratforl.
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788281434660
Læremiddel 0
Serie Det store århundret
Størrelse 308
Forfatter Jan Guillou
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser