Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Eltefritt brød og himmelske kaker

1 / 1

Eltefritt brød og himmelske kaker

347 kr
Genialt brød og imponerende hjemmebakst. Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å ekspe
  • Desserter
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Ina-Janine Johnsen
Les mer
Genialt brød og imponerende hjemmebakst.

Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme og skrive om det på bloggen. Ina har nå utviklet over 50 varianter av dette geniale brødet, og oppskrifter på eltefritt brød er en av de absolutt mest populære temaene på Inas blogg. Hun har også laget en video hvor hun viser hvordan man lager brødet, den har til nå blitt vist over 30 000 ganger på You Tube.

Nå får du de aller beste variantene samlet i bokform. Her finnes alt fra fine landbrød og grove brød med frø, til søte brød med sjokolade og fristende brød fylt med ost.I tillegg baker Ina himmelske kaker og annen bakst.

Inspirert av sin internasjonale bakgrunn (Ina har bodd i Tyskland, Canada, Sveits, USA, England og Norge), har hun funnet frem til en variasjon av kaker og bakst som er tilpasset den norske ganen. Her er oppskrifter på enkle og raske kaker, men også de som krever litt mer tid og teknikk. I denne boken får du hennes beste oppskrifter, gode råd om baking og ingredienser, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine.
Les boken og la deg inspirere til å bake selv. Det er ikke vanskelig, og resultatet blir fantastisk!
Sjanger Desserter
Formater Bok
EAN 9788281881334
Publisher Versal
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788281881334
Læremiddel 0
Størrelse 199
Forfatter Ina-Janine Johnsen
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser