Fri frakt over 399 kr
Fri frakt over 399 kr
Kundeservice
Stor kokebok for større og mindre husholdninger

Stor kokebok for større og mindre husholdninger

494 kr

494 kr

Utsolgt

Ma., 19 mai - fr., 23 mai


Sikker betaling

14 dagers åpent kjøp


Selges og leveres av

Adlibris


Produktbeskrivelse

820 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er den viktigste boken i norsk mathistorie. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, slakting, utallige oppskrifter samt riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer gjennom tidende. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.

Artikkel nr.

705ccf90-efaa-5595-8802-384093996de3

Stor kokebok for større og mindre husholdninger

494 kr

494 kr

Utsolgt

Ma., 19 mai - fr., 23 mai


Sikker betaling

14 dagers åpent kjøp


Selges og leveres av

Adlibris