Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Myrer

Til kassen

Se også

Myrer

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Hans Joachim Offenberg

61 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    8-16 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Biologi
  • Bok
  • Heftet
  • Danish
  • Hans Joachim Offenberg
De er berygtede for deres flid og erobringstrang. De har husdyr, kemiske vaben og avanceret landbrug. Menneskene? Nej, myrerne Joachim Offenberg, forsker ved Aarhus Universitet, beretter om det smakryb, som end ikke hans barske onkel Preben - der forsogte at brAende dem i helvedes flammer - kan fa bugt med. Ifolge Preben fortjener de ilden IsAer nar de kannibaliserer, tager slaver og undergraver vores terrasser. Men vi burde dog i stedet domesticere dem og dermed samarbejde med 1/4 af verdens animalske biomasse. Sa bered dig pa at blive myrmekofil Myrer er del af serien 'TAenkepauser', der lanceres i samarbejde med DR, Jyllands-Posten, Litteratursiden.dk og bibliotekerne.
Sjanger:
Biologi
Formater:
Bok
EAN:
9788771240801
Publisher:
Aarhus University Press
Innbindning:
Heftet
Språk:
Danish
ISBN:
9788771240801
Læremiddel:
0
Serie:
Taenkepauser
Størrelse:
57
Forfatter:
Hans Joachim Offenberg

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.