Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Mine favoritter fra Kakekrigen

1 / 1

Mine favoritter fra Kakekrigen

347 kr
I Mine favoritter fra kakekrigen finner du oppskrifter på 35 kaker som Fridtjof Nilsen husker best. «Klarer jeg å bake disse kakene klarer alle det!» Da Fridtjof Nilsen startet som programleder for Kakekrigen i 2013 kunne han ikke bake. Klart h
  • Desserter
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Fridtjof Nilsen
Les mer
I Mine favoritter fra kakekrigen finner du oppskrifter på 35 kaker som Fridtjof Nilsen husker best. «Klarer jeg å bake disse kakene klarer alle det!»
Da Fridtjof Nilsen startet som programleder for Kakekrigen i 2013 kunne han ikke bake. Klart han var glad i å spise kaker, men selve bakeprosessen framsto som mystisk og vanskelig. Siden den gang er det blitt bakt mer enn 1300 kaker i Kakekrigen. Fridtjof har ikke bare fulgt med på hvordan alle har blitt laget, han har også smakt på hver eneste en av dem. Denne boka inneholder oppskrifter på de 35 kakene han husker best. Han har tilpasset oppskriftene etter dommernes tilbakemeldinger og etter sin egen smak, men har likevel valgt å beholde det som i utgangspunktet gjorde kakene så uforglemmelige. Resultatet er en fin samling av oppskrifter på kaker som alle kan bake. Kakene er fantastisk gode og alle er laget med ingredienser man får kjøpt i enhver matbutikk. Her er oppskrifter på klassikerne, ostekaker, cupcakes, sjokoladekaker, paier og terter, moussekaker, rullekaker, bløtkaker, nøttekaker, formkaker og diverse hjemmelaget pynt. I tillegg gir boka en gjennomgang av De ti kakebud, en kjapp innføring i hvordan du går fram samt nyttig kunnskap om ingredienser og bakeredskap. Produsert i samarbeid med Warner Bros. ITVP Norge og Discovery Networks Norway.
Sjanger Desserter
Formater Bok
EAN 9788202595074
Publisher Cappelen Damm
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788202595074
Læremiddel 0
Størrelse 191
Forfatter Fridtjof Nilsen
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser