Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Christer redder hverdagen

Christer Rødseth

Bok

393 kr
 • Forventet leveringstid:
  Kommende
  Foreløpig releasedato
  2021-09-22
 • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

 • Kokebøker
 • Bok
 • Innbundet
 • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
 • Christer Rødseth
Glad i digg mat? Da vil du elske kokeboka Christer redder hverdagen - digg mat hele uka!

Stjernekokk Christer Rødseth kalles ofte Norges Jamie Oliver. Han har vært kaptein på kokkelandslaget, jobber som kjøkkensjef og er kjent for sine mange tv-opptredener. I Christer redder hverdagen - digg mat hele uka har han samlet sine beste hverdagsoppskrifter - maten han selv spiser på en helt vanlig tirsdag. Christer mener nemlig at livet er for kort til å lage og spise kjedelig mat, og gir deg enkle triks, kokkehemmeligheter og smarte snarveier til mat som smaker helg - hele uka.

Dette er hverdagsmat for travle matelskere, som han selv, basert på tilgjengelige og rimelige råvarer. Sidene er proppet med kunnskap og inspirasjon som du vil ha stor nytte og glede av på eget kjøkken. Du får oppskriften på over 60 digge hverdagsretter som du vil lage igjen og igjen, ideer til genial food prep og unike "Chris-triks" som piffer opp enhver rett på rekordtid. Med andre ord: Her får du oppskriftene som gjør hverdagen din enda bedre!
Sjanger:
Kokebøker
Formater:
Bok
EAN:
9788202667634
Publisher:
Cappelen Damm
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788202667634
Læremiddel:
0
Forfatter:
Christer Rødseth

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .