Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Ikke slå av lyset

1 / 1

Ikke slå av lyset

Bernard Minier

187 kr
På julaften finner Christine Steinmeyer et brev i postkassen fra en kvinne som sier hun vil ta livet av seg. Hun tror det er en feil, en dårlig spøk. Men når en innringer i Christines eget radioprogram beskylder henne for å ikke ha villet hjelpe kvin
  • Krim, spenning & skrekk, Allmenn skjønnlitteratur
  • Bok
  • Pocket
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Bernard Minier
Les mer
På julaften finner Christine Steinmeyer et brev i postkassen fra en kvinne som sier hun vil ta livet av seg. Hun tror det er en feil, en dårlig spøk. Men når en innringer i Christines eget radioprogram beskylder henne for å ikke ha villet hjelpe kvinnen, skjønner hun at det er alvor.
Snart skjer en rekke vanskelige ting. Det er som om noen har tatt styring på livet hennes. Alt som har holdt henne oppe, raser sammen til redselen får fullstendig overtak. Samtidig mottar den sykmeldte kriminalførstebetjenten Martin Servaz en nøkkel til et hotellrom i posten. Et rom der en kunstner tok livet av seg et år tidligere. Noen vil sette han i sving igjen uten at hans overordnede får vite om det.
Hva hvis våre nærmeste ikke er de vi trodde? Kanskje fins det hemmeligheter i de mørke avkrokene som nekter å dø. Nei, ikke slå av lyset, da kan alt skje!
Sjanger Krim, spenning & skrekk Allmenn skjønnlitteratur
Formater Bok
EAN 9788203375385
Publisher Aschehoug
Innbindning Pocket
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788203375385
Læremiddel 0
Serie Martin Servaz
Størrelse 568
Forfatter Bernard Minier
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser