Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Stiansen inviterer til fest

1 / 1

Stiansen inviterer til fest

(1 anmeldelse)
391 kr
KÅRET TIL BESTE NORSKE KOKEBOK 2008 KÅRET TIL VERDENS BESTE FESTBOK 2009 Hvert år ønsker Stiansen tusenvis av gjester velkommen til sine restauranter Statholdergaarden og Statholderens Krostue. På fritiden inviteres gjerne familie og gode venne
  • Kokebøker
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Annette Stiansen, Bent Stiansen
Les mer
KÅRET TIL BESTE NORSKE KOKEBOK 2008 KÅRET TIL VERDENS BESTE FESTBOK 2009 Hvert år ønsker Stiansen tusenvis av gjester velkommen til sine restauranter Statholdergaarden og Statholderens Krostue. På fritiden inviteres gjerne familie og gode venner hjem til middagsselskap og fest. I denne boken er det deg dørene åpnes for. Du får en innføring i alle forberedelsene som ligger bak en vellykket fest, fra organisering av kjøkkenet til valg av vin og pynting av bord. Men først og fremst er dette en matbok. En sjenerøs, ujålete og inspirerende bruksbok som snarest bør plasseres i gripeavstand fra kjøkkenbenken. Bent, som også er verdensmester i kokekunst, har sørget for at bokens flotte menyer og retter er presentert på en måte som gjør at folk flest kan få dem til. Du kan risikere å bli imponert - over deg selv! 21 festmenyer med mer enn 160 oppskrifter Flere hundre fotografier fordelt på 344 sider Tips om planlegging og gjennomføring av en vellykket fest Kurs i organisering av kjøkken og råvarer Praktiske råd og tips til vertskapet Stiansens vinkurs Lynkurs i sushi Egne handlelister for alle rettene i boken For å gjøre festforberedelsene enklere for deg har Annette og Bent laget en nettside hvor du kan gå inn og skrive ut handlelister til alle rettene i denne boken. Her vil du også finne forslag til invitasjoner og bordkort, og du finner svar på hvilke viner som passer til hvilke matretter.
Sjanger Kokebøker
Formater Bok
EAN 9788281690028
Publisher Font
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788281690028
Læremiddel 0
Størrelse 341
Forfatter Annette Stiansen Bent Stiansen
A

Anonym

For 8 år siden

Dette er en veldig bra Kokebok som virkelig inspirerer, og som har smarte funksjoner, som vinanbefalingskart, tips om forberedelser av maten osv. En god bok!