Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Statistikk for helse- og sosialfagene

Til kassen

Se også

Statistikk for helse- og sosialfagene

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Arild Bjørndal, Dag Hofoss

Statistikk for helse- og sosialfagene
Statistikk for helse- og sosialfagene
Statistikk for helse- og sosialfagene
475 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-2 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Matematikk & Statistikk
  • Bok
  • Heftet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Arild Bjørndal, Dag Hofoss
Arbeider du i sosial- og helsetjenesten? Skal du i gang med et prosjekt? Prøver noen å lære deg statistikk og forskningsmetode? Eller ønsker du å bli en mer kritisk leser av forskningslitteratur? I så fall vil du ha bruk for denne boken . Statistikk for helse- og sosialfagene. Statistikk for helse- og sosialfagene gir en innføring i et nyttig fag som kan være tungt å tilegne seg. Faget er preget av matematikk og formler, som mange synes er vanskelig. Forfatterne har derfor bestrebet seg på å beskrive ideer fremfor å presentere kompliserte utregninger . det vil si flere ord og færre formler. Det er utarbeidet oppgaver til hvert kapittel.I denne reviderte utgaven har forfatterne justert deler av stoffet på bakgrunn av egne undervisningserfaringer og tilbakemeldinger fra brukere av boken. De har også skrevet nye kapitler, blant annet om design, logistisk regresjon og overlevelsesanalyse.
Sjanger:
Matematikk & Statistikk
Formater:
Bok
EAN:
9788205316089
Publisher:
Gyldendal akademisk
Innbindning:
Heftet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788205316089
Læremiddel:
0
Størrelse:
269
Forfatter:
Arild Bjørndal
Dag Hofoss

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>